Ecowar ve Vegalité

Akce Brno

Ecowar ve Vegalité
Koncerty
Web organizátora:
www.vegalite.cz/
Další akce ve městě Brno

Ecowar ve Vegalité

Ecowar je součástí světové anarchopunkové scény už téměř dvacet let. Angažované texty s místy až povídkovým charakterem prošpikovávají údernou a chytlavou muziku. Očekávejte melodie a výrazné rytmy.

Jádro skupiny tvoří australský písničkář James Brook a bubenice Ernie. Oba se do našich končin vrací po více jak deseti letech. S ČR jsou ale úzce spojeni, jelikož zde odehráli pěknou řádku koncertů a James dokonce žil i nějakou dobu v legendárním pražském squatu Ladronka. Nyní křižuje moře na lodích organizace Sea Shepherd, která přímou akcí zabraňuje nelegálnímu rybolovu. Navíc před cca 15ti lety přibrali na skandinávské turné i brněnské folkové Terrariot. K Ecowar se v minulém roce připojil Greg, který kdysi působil v australské kapele Mutiny, jejichž vystoupení zcela jistě patří k tomu nejlepšímu, co kdysi nabídl legendární THC klub. Poprvé je tedy uvidíme jako sehrané trio!

Součástí každého vystoupení je solidní dávka energie a vždy nějaká ta zajímavost navíc. Evropu kapela projela křížem krážem už vícekrát a má za sebou i turné po Austrálii.

PS: support v jednání

https://ecowar.com.au
https://www.facebook.com/Ecowar-958057504247104
https://jamesbrook.bandcamp.com/track/eco-war
https://www.youtube.com/watch?v=sFbwFbJnmJg

Místo konání akce: VEGALITÉ, Slovákova 10, Brno
Datum začátku akce: 26. Srpna 2017 20:30
Datum ukončení akce: 26. Srpna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2004N 16.6026E

Případné změny si prověřte na webu akce Ecowar ve Vegalité

Jméno organizátora: VEGALITÉ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce