Electro House Madness

Akce Jihlava

Electro House Madness
Zábava, párty
Další akce ve městě Jihlava

Electro House Madness /w Tokatko (House, Tech House)

Další díl klubového šílenství pod názvem Electro House Madness zamíří do svého domovského klubu. Tentokrát ovšem s něčím speciálním - underground edicí!

Celý večer se ponese v rytmech housu, tech housu a techna! Sladkou tečkou, pro všechny příznivce těchto žánrů potom bude rezident Pražských klubů Duplex a Atelier - TOKÁTKO!

Tokátko (Duplex Prague, Atelier Prague)

Mladý nadějný DJ a promotér, který v současné době působí jako asistent produkce pražského klubu Duplex, se na klubové scéně pohybuje již od roku 2005. V letech 2011-2014 působil jako produkční pražského klubu Touster club and lounge, Radost FX a Magnum Club & Restaurant. Za svou kariéru vystoupil již ve většině pražských klubů a postupem času si vyzkoušel spoustu hudebních stylů. Nejvíce ho oslovil německý sound deep house & tech-house music. Za svůj dosavadní největší úspěch považuje své vystoupení na O2 Open Air festivalu v roce 2011. Vystoupil na letníchfestivalech Summer of Love, Cinda Open Air, Czech House Paradise, O2 Open Air, Mácháč, Svojšice, Sun Festival, Beats for Love, PRIGL, ČáryFest a na halové párty Apokalypsa. V srpnu 2013 měl tu možnost poprvé vystoupit na legendárním španělském ostrově Ibiza, kde si zahrál v Grial Clubu a Pacha Hotelu. V květnu 2014 se umístil na druhém místě celosvětové dj soutěže Burn Residency v kategorii Česko/Slovensko. V srpnu 2015 vystoupil, jako jeden ze tří českých DJs, na jedné z největších akcí na světě - Street Parade v Curychu. V květnu 2016 vystoupil ve 20. nejlepším klubu světa - Noa Beach Club v Chorvatsku v rámci párty Spring Break.V současné době půsoíb jako rezidentní DJ pražských klubů Duplex a Atelier.

⚡ TOKÁTKO

OLIXX
DJ MaTo
Thomas Ranery
Mejla
Lukinemi

╔ SOUL music club
╠ START 22:00
╠ END 5:00
╚ ENTRY 90,-

Místo konání akce: SOUL music club, Žižkova 15, Dělnický Dům, Jihlava
Datum začátku akce: 5. Května 2018 21:00
Datum ukončení akce: 6. Května 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3944N 15.5847E

Případné změny si prověřte na webu akce Electro House Madness /w Tokatko (House, Tech House)

Jméno organizátora: SOUL music club
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
DKO Jihlava , Jihlava
TECHTLE MECHTLE TRAVESTI SHOW
KyTICe, Světlá nad Sázavou
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov