Eric Clapton COVER BAND

Akce Olomouc

Eric Clapton COVER BAND
Koncerty
Další akce ve městě Olomouc

Eric Clapton COVER BAND

Sešlo se nás pár kamarádů muzikantů a založili jsme kapelu, která by hrála a reprodukovala hudbu jednoho z nejvýznamějších světových protagonistů tohoto žánru, zpěváka, muzikanta a autora bluesové a rockové hudby Erica Claptona. Hudební styl blues již pevně zakotvil v kulturní historii světa coby klasický a inteligentní hudební žánr pro dospělé posluchače. Přežil již mnoho různých laciných módních vln, povrchních stylů a póz s jepičím životem. V dnešních časech je muzika blues chápána jako synonymum dobré nálady, zábavy, pohody, či přátelského setkání.

A právě ono nadčasové spojení, jakoby echa dávného nápěvu, které dalo této hudbě vzniknout a dramatického projevu současných interpretů tvoří muziku plnou zvláštní melodramatické atmosféry, rytmického napětí, zvratů a současně muziku prosycenou prostým lidstvím. Naléhavá pravdivost hudby Erica Claptona vás vždy přenese přes starosti všedních dnů a přinese alespoň hřejivý záblesk povzbudivého světla do vašeho života.

Pro širší a žánrově rozmanitější spektrum blues-rockové hudby, na kterou se orientujeme, hrajeme v seskupení pod názvem „Blues BazAar“. Skladby, které hrajeme již dávno pokryl prach zašlé slávy. Proto nám název kapely, který jsme si dali „Blues BazAar“ připadá naprosto přirozený. Toto pomyslné „zboží“ našeho hudebního vetešnictví však ani po letech neztratilo nic ze své svěžesti stejně, jako nikdy nezevšední lidská naděje... Slovo BazAar v názvu naší kapely píšeme záměrně se dvěma "a", kdy ono velké "A" symbolizuje příslib třeba i velkolepějšího zážitku, než jen plytké kratochvíle...

Místo konání akce: Bounty Rock Cafe, Hálkova 2 - vstup z ulice Kosmonautů, Olomouc
Vstupenky: http://www.bountyrockcafe.cz/koncert/eric-clapton-cover-band
Datum začátku akce: 2. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 2. Března 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5913N 17.2735E

Případné změny si prověřte na webu akce Eric Clapton COVER BAND

Jméno organizátora: Bounty Rock Cafe
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce