Expediční kamera 2017 v Jihlavě

Akce Jihlava

Expediční kamera 2017 v Jihlavě
Divadlo, kino
Kino Dukla Jihlava, Jihlava
Další akce ve městě Jihlava

Expediční kamera v Jihlavě

Letos nejlepší koktejl filmů. Těšte se na 7 filmů během jednoho večera.

Divočinou Aljašky
Šest kamarádů z Čech, Moravy a Slovenska, někteří zkušení vodáci, jiné méně zkušení se vydali za polární kruh na překrásnou Aljašku splouvat řeku Alatnu. Říkají si Fjolls. Vybaveni loděmi, jídlem v medvědu-vzdorných kontejnerech a pepřovým sprejem měli v plánu překročit kontinentální rozvodí a plout 300 km na jih s cílem na polárním kruhu. Cestou chtěli podniknout pěší túru k Arrigetch Peaks, postavit plachetnici nebo třeba péct chleba

Návrat do Zanskaru
Zanskar je malá odlehlá osada uprostřed hor v indickém Himálaji. Až donedávna bylo jediné spojení s civilizací možné pouze po nebezpečné cestě podél řeky. Nyní je téměř před dokončením výstavba silnice, která může navždy změnit toto duchovní a poklidné místo.

Pura Vida
Nadšený cestovatel a cyklista Hervé si vymyslel bláznivý plán. Své kolo použít, jako pohon lodě a splout během několika měsíců řeku Amazonku. Po 40.000 km po silnicích a cestách přidělal v Ekvádoru kolo na loď, pojmenoval ji “Pura vida” a začal svoji životní cestu.

Projekt Moffat
Krátký film, ověnčený řadou mezinárodních cen, je inspirován pestrým lezeckým životem první britské horské vůdkyně Gwen Moffat.

S mladičkou spisovatelkou Claire se během sledování Gwenina životního příběhu podíváte na skalní stěny, do ledových jezer a řek a na vrcholky hor ve Velké Británii. Sama spisovatelka si chtěla na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to bylo před několika desítkami let dezertovat z armády a celý svůj život věnovat horám

Cesta do Kazbegi
Gruzínské odlehlé hory, čtyři kamarádi, nejnutnější zásoby a dva stany. To jsou hlavní hrdinové filmu, který sleduje jejich cestu po hřebeni Kavkazu až do města Kazbegi.

Na jeden nádech
Krátký film, oceněný řadou prestižních cen, který vás prostřednictvím unikátních podvodních záběrů zavede do jiného světa. Autorem je podvodní filmař Ken O’Sullivan, který se během celého roku potápí v oblastech severního Atlantiku.

Ultra trail Gobi race
Poušť Gobi se rozkládá na severu číny a jihu Mongolska. Je jedna z nejstarších a největších pouští světa. A právě zde se každoročně koná extrémní závod ULTRA-TRAIL GOBI RACE na 400 km. Závod je bez podpory, vše tedy závisí na samotných závodnících.

Místo konání akce: Kino Dukla Jihlava, Jana Masaryka 20, Jihlava
Datum začátku akce: 7. Března 2017 18:00
Datum ukončení akce: 7. Března 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3976N 15.5863E

Případné změny si prověřte na webu akce Expediční kamera v Jihlavě

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
Dívčí válka | Modřišice
Kulturní dům Podháj, Modřišice
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub