Festival deskových her HOPEcon 2017

Akce Hodkovice nad Mohelkou

Festival deskových her HOPEcon 2017
Festivaly
KáDéčko Bar & Grill, Hodkovice nad Mohelkou
Další akce ve městě Hodkovice nad Mohelkou

Festival deskových her HOPEcon 2017

English Below...

1. ročník festivalu karetních a deskových her pořádaný společností HOPE Studio. Na návštěvníky všech věkových kategorií budou čekat tři dny plné volného hraní, turnajů, testování herních prototypů, ale i 3D tisk a zajímavé přednášky a workshopy!

Akce se uskuteční ve velkém kulturním domě Kádéčko v Hodkovicích nad Mohelkou u Liberce - asi 45 min. po dálnici z Prahy. Na hráče proto čeká dostatek volného prostoru pro hraní i doprovodné aktivity.

Restaurace v KD uspokojí všechny hráče i nehráče. K dispozici budou navíc snídaně a speciální obědová i věčeřová menu. Ubytování je možné v nedaleké tělocvičně místní ZŠ, případně (po naplnění) přímo na místě.

Od začátku roku spustíme závazné přihlašování na vstupné/ubytování/stravování. Více informací budeme průběžně doplňovat. Pojďte s námi uskutečnit největší akci podobného druhu na severu Čech - těšíme se na Vás!

-------------------------------------------------------------------------------------------
The first festival of card and board games organized by HOPE Studio. Three days of free playing, tournaments, testing game prototypes, but also 3D printing and interesting lectures and workshops are waiting for players of all ages!

The event will take place in large cultural house called KáDéčko in Hodkovice nad Mohelkou, near Liberec - about 45 minutes by car from Prague. Players will therefore have enough space for playing and accompanying activities.

Restaurant in cultural house satisfy all players and non-players. There will be also breakfast and special lunch and dinner menu. Accommodation is available in a nearby gym of local elementary school, or directly on the spot (after occupation of all places).

Since the beginning of the new year, we will start mandatory registration for entry/accommodation/meals. More information will be continually updated. Come with us realize the largest event of its kind in northern Bohemia - we look forward to you!

Místo konání akce: KáDéčko Bar & Grill, Sokolská 412, Hodkovice nad Mohelkou
Vstupenky: http://www.hopecon.cz/
Datum začátku akce: 26. Května 2017 10:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6652N 15.0887E

Případné změny si prověřte na webu akce Festival deskových her HOPEcon 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
BLUES ALIVE 2024
Dům kultury, Šumperk
SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ TUFESTU 2024
Šternberský klášter, Šternberk
Country Fontána Plzeň 2024
Ranč Šídlovák, Plzeň