Festival Kafe&Jazz 2019 Bojiště Trutnov

Akce Trutnov

Festival Kafe&Jazz 2019 Bojiště Trutnov
Festivaly
Další akce ve městě Trutnov

Festival Kafe&Jazz 2019 Bojiště Trutnov

Festival Kafe&Jazz 2019 se zaměřuje především na fenomén kávy, kavárnictví a pražíren a také na hudbu dotýkající se jazzu a jeho fúzí.

V rámci této události bude připraven epesní hudební program: Ondřej Havelka and his Melody Makers, The Abs, Sirsch, Jay Delver, Shum Davar, Cabaret Maňana (dj´s), Jazzinec Q a další.

Cílem tohoto festivalu je představit veřejnosti rozdílné přístupy v přípravě kávy, trendy v kavárenství a zajímavosti z kavárenského světa, a také návštěvníky vzdělávat.
Vybrané pražírny z různých koutů ČR budou prezentovat svá kávová portfolia a baristický um v rámci řízeného vystoupení na „Coffee stage“, která bude rozdělená na 2 stanoviště: „Brew bar“ a „Espresso bar“.

Těšit se můžete na tématickou výstavu, workshopy, přednášky, promítání a také na stánky s vynikajícím občerstvením, kávový market, antikvariát a mnohé další.

V rámci sobotního vstupného budete moci vypít tolik kávy, kolik se do vás vejde:)

Pro detaily sledujte webové stránky www.kafejazz.cz, které budou spuštěny ve středu 13. března. Ve stejný den bude zahájen také předprodej vstupenek na tuto událost.

Těšíme se na Vás!
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Hronov park fest 2024
park Aloise Jiráska, Hronov
FESTIVAL PIVA PRACHATICE 2024
Velké náměstí, Prachatice
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Country Fontána Plzeň 2024
Ranč Šídlovák, Plzeň