Festival Na jednom břehu 2017

Akce Hradec Králové

Festival Na jednom břehu 2017
Festivaly
Letní kino Širák, Hradec Králové
Další akce ve městě Hradec Králové

Festival Na jednom břehu 2017

Mezinárodní hudební festival NA JEDNOM BŘEHU slaví patnáct let. Každým rokem nabízí vysokou úroveń dramaturgie a sleduje světové novinky v oblasti world music. Letošní ročník zpestřuje estonská světová jednička žánru world music i česká art-popová legenda. Celou dramagurgii najdete od 30 dubna na nově připravovaném webu a tištěný program získáte při vstupu do areálu zdarma. Zvýhodňujeme rodiny s dětmi /děti do 14-let zdarma/ a vozíčkáře /zdarma s doprovodem/, hlásíme se ke skupině HateFree Culture festivalů. Doprovodnou atmosféru tvoří vybrané stánky s českou i zahraniční kuchyní, čajovna, vinotéka i originální domácí produkty. Letní kino Širák má i suchou variantu v případě špatného počasí a to hudební klub Denoche, kde se v každém případě koná i taneční afterparty.
Vybráno z dramaturgie:
TATA BOJS / Jedna z nejstylovějších mainstreamových kapel s chytrými texty, s vizuálně, zvukově a scénicky naplněnými koncerty. Konečně se s nimi potkáme i v Letním kině v Hradci Králové!
JAMES HARRIES / Britský písničkář, trvale usídlený v Praze již desítku let. Osobnost se „zlatým hlasem“ nepostrádá energii dítěte ani lyrické vyjadřování básníka. Pobíhá na pódiu, srší vtipem, vypráví historky, všímá si lidí v publiku, jeho show je daleko živější než jakákoliv nahrávka.
TRAD. ATTACK! / Aktuální držitelé Estonian Music Awards hned v několika kategoriích včetně skupiny a alba roku již zjezdili svět. Tradiční nápěvy spojují se samply hlasů z archívních nahrávek a s vlastním hudebním hledáním. Oduševnělé i poetické kompozice, občas docela příbuzné našim DVA, staví na přirozené zpěvnosti i tom, že si jejich tvůrci nekladou žádné hudební hranice.
Předprodej na www.smsticket. cz
do 20. května 450,- Kč
do 27. května 490,- Kč
na místě 550,- Kč
www.najednombrehu.cz

Místo konání akce: Letní kino Širák, Orlické nábřeží, Hradec Králové
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/9074-na-jednom-brehu-15th-world-music-festival
Datum začátku akce: 27. Května 2017 15:00
Datum ukončení akce: 28. Května 2017 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2058N 15.8363E

Případné změny si prověřte na webu akce Festival Na jednom břehu 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Hronov park fest 2024
park Aloise Jiráska, Hronov
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové