Festival Radost z rodičovství

Akce Liberec

Festival Radost z rodičovství
Festivaly
Web organizátora:
www.loktushe.cz
Další akce ve městě Liberec

Festival Radost z rodičovství

Třetí ročník festivalu Radost z rodičovství je tu a stojí za to! Ať už čekáte miminko a potřebujete načerpat inspiraci a informace ohledně porodu a toho, co přichází po něm, nebo máte děti větší a přijdete si spíš poslechnout přednášky o výchově bez poražených, svobodném vzdělávání či cestování s dětmi.

I letos přijede Veronika Hurdová, která stojí za blogem Krkavčí matka, dorazí Lenka Medvecová Tinková z projektu Prosím Spinkej, Michal Kandler ze Svobody učení, Justina Danišová ze Svobodné hry a další. Kompletní program najdete na webu festivalu http://www.radostzrodicovstvi.cz/program/.

Workshop vázání šátku na nošení dětí bude probíhat kontinuálně pod vedením zkušených lektorek. Doplní ho nosítkový workshop, kde si budeme moci vyzkoušet všechna možná ergnomická nosítka od miminek až po batolata.

Festivalové tržiště přinese možnost setkat se s výrobci a prodejci zblízka i z daleka. Už teď víme, že dorazí Jitka s nosítky MoniLu, krásné dětské oblečky přiveze Karolína z jabloneckého RicPic, širokou nabídku látkových plen vám představí Bebo.cz. A bude toho víc :)

A protože víme, že láska prochází žaludkem, pozvali jsme letos na festival Bistro Široká. Vaří famózně :)

Místo konání akce: ZŠ Liberec, Lesní, Lesní 575/12, Liberec
Datum začátku akce: 20. Ledna 2018 09:30
Datum ukončení akce: 20. Ledna 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7786N 15.0735E

Případné změny si prověřte na webu akce Festival Radost z rodičovství

Jméno organizátora: Loktu She
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce