FESTIVAL SEDLECKÝCH VÍN 2018

Akce Sedlec

FESTIVAL SEDLECKÝCH VÍN 2018
Festivaly, Víno Pivo
Další akce ve městě Sedlec

FESTIVAL SEDLECKÝCH VÍN

Ve svátek 5. července se uskuteční již 9. ročník Festivalu Sedleckých vín, který je příležitostí pro setkání všech fanoušků Sedleckých vín. Vstup zdarma, platí se pouze za ochutnání vína. Celým dnem se line bohatý kulturní program. Občerstvení zajištěno.


Filozofií festivalu je to, aby návštěvník neplatil žádné vstupné a platil pouze za ochutnání vína, které si sám vybere. Celým dnem se line bohatý kulturní program. Zajištěno je i kompletní občerstvení v podobě grilovaných specialit, masa na rožni, ryb, klobás apod.

Během festivalu můžete ochutnat celou kolekci našich vín, včetně vín přívlastkových, archivních, ledových i slámových. V minulých ročnících na festivalech vystoupil vítěz soutěže X Factor Jiří Zonyga, hudebník Samson Lenk, písničkár Bob Frídl, písničkář Miroslav Paleček, filmová Saxana Petra Černocká, skupina Maxim Turbulenc, bavič Vladimír Hron, zpěvák Petr Kotvald, herec a zpěvák Josef Laufer, skupina Kamelot, Naďa Urbánková.
V průběhu dne budeme losovat spotřebitelskou soutěž o vlastní výrobky.
Akce je vhodná i pro rodiny s dětmi, pro které je v areálu připraven dětský koutek s houpačkami, klouzačkou, pískovištěm apod. Vítáni jsou také cyklisté, areál se nachází přímo na vinařské Valtické lichtenštejnské cyklostezce. Možnost stanování přímo v areálu ZD.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové