Filipíny - země krásných míst i extrémů

Akce Brno

Filipíny - země krásných míst i extrémů
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Filipíny - země krásných míst i extrémů

Filipíny se rozkládají na více než 7000 ostrovech. To už je docela fičák. K tomu připočteme 96 mil. obyvatel (12.nejlidnatější země), pohádkové pláže a nádherné pralesy a máme skvělej program :)

A kdo to vlastně Bára je?
Její vášní je cestování, překonávání svých limitů a sbírání pestrých zážitků. Někteří ji znáte z našich cestovatelských projekcí nebo z cestovatelských festivalů Kolem Světa, Nadivoko či Slow travel. Na přednáškách formou stand-up show (Jak být hrdinou na cestě kolem světa? F*ckUp při cestování) povídá o zážitcích z cest, kdy trénuje odvahu, hecování se i zvládání cestovatelských průšvihů. Má za sebou procestovaných třicet zemí. Bára v Brně pracuje jako senior konzultantka v GrowJOB institute a školitelka v oblasti budování firemní kultury a osobního rozvoje v rámci projektu Konec prokrastinace. Organizuje prestižní konference Leadership Praha a Leadership Brno, kterou zároveň moderuje.

REZERVACE SILNĚ DOPORUČENA!!!

18. října (st) - Filipíny. Země, která má spoustu krásných míst i své extrémy (18:30, Barbora Pečeňová, 50,-)

Jaké to je být pár dní v ráji? Co všechno se dá stihnout vidět za tři týdny? Co bych přála každému zažít? Jak efektivně cestovat mezi filipínskými ostrovy? Jaké je bydlet vedle squatu a hledat bydlení bez adresy v 15 miliónovém nočním městě? Jaké je zažít několik bouří na moři v malé rybářské loďce? Jak nenaletět místním dohazovačům? Co vás může rozbrečet?

Bez extrémních zážitků si už neumím představit žádné cestování na vlastní pěst. Povím vám pár komických historek, něco o životě místních, ukážu fotky, doporučím trasy pro další cestu, s jakými náklady počítat, na čem ušetřit/nešetřit a další, co vás bude zajímat.

Místo konání akce: Klub cestovatelů BRNO, Veleslavínova 14, Brno
Datum začátku akce: 18. Října 2017 18:30
Datum ukončení akce: 18. Října 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.2206N 16.5972E

Případné změny si prověřte na webu akce Filipíny - země krásných míst i extrémů

Jméno organizátora: Klub cestovatelů BRNO
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce