FIS Snowboard Junior World Championships 2017

Akce Špindlerův Mlýn

FIS Snowboard Junior World Championships 2017
Sportovní akce
Skiareál Špindlerův Mlýn, Špindlerův Mlýn
Další akce ve městě Špindlerův Mlýn

FIS Snowboard Junior World Championships 2017 - Špindlerův Mlýn

Mistrovství světa juniorů ve Freestyle snowboardingu 2017 přivítá Špindlerův Mlýn

Nejvyšší světová snowboardová soutěž pro mládež – FIS Juniorské Mistrovství světa ve snowboardingu, se po druhé v historii vrací do České Republiky. Špindlerův Mlýn bude hostit závodníky v disciplínách Big Air a Slopestyle od 30. března do 1. dubna letošního roku.

Soutěž, která je vstupní branou do profesionálního snowboardingu bude i letos plná očekávání a napětí, kdo z mladých talentů získá prestižní titul Mistra Světa.

Organizátoři nadcházejícího FIS Mistrovství Světa maji s produkcí velkých snowboardových závodů mnoholeté zkušenosti, již více než dekádu stojí za realizací závodu Snowjam, který je léta nedílnou součástí kalendáře SP. „ Organizační tým je shodný jako na Snowjamu, ale MS je pro nás nová výzva. Pojede se celkem 5 disciplín ve 3 resortech. Příroda je naštěstí na naší straně. Letos konečně nemusíme řešit problémy s nedostatkem sněhu “ uvedl za organizátory Martin Černík.

Závod ve Freestyle navazuje přímo na Snowjam 2017. Špindlerův Mlýn tak na přelomu března a dubna přivítá kromě nejlepších světových profesionálů také nejlepší juniory, které zde čekají závody v disciplínách Slopestyle a Big Air. „ Jsem zvědavá kdo z mladých riderů se letos prosadí, protože věk nejlepších snowboardistů se stále snižuje a na SP v letošním roce startuje i spousta juniorů. Taky jsem zvědavá čím nás na Big Airu ve Špindlu překvapí kámoška Hailey Langland, která před pár dny vyhrála X-Games trikem Switch Frontside 1080“, uvedla nejlepší česká freestyle snowboardistka Šárka Pančochová. Trať slopestylu, který se pojede 30-31.4., bude vycházet z trati finále SP - Snowjamu a celou akci zakončí 1.4. závod Mistrovství Světa Juniorů v nové Olympijské disciplíně Big Air.
#czechsnowboarding

Novinky a detailní program naleznete na webových stránkách akce www.MSJsnowboarding.cz

Místo konání akce: Skiareál Špindlerův Mlýn, Špindlerův Mlýn 281, Špindlerův Mlýn
Vstupenky: http://www.msjsnowboarding.cz/
Datum začátku akce: 26. Března 2017 09:00
Datum ukončení akce: 1. Dubna 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7243N 15.6004E

Případné změny si prověřte na webu akce FIS Snowboard Junior World Championships 2017 - Špindlerův Mlýn

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce