Five Finger Death Punch & In Flames

Akce Praha

Five Finger Death Punch & In Flames
Koncerty
Web organizátora:
www.livenation.cz
Další akce ve městě Praha

Five Finger Death Punch & In Flames

26. LISTOPADU PRAHA – FORUM KARLÍN
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPRO WWW.TICKETPRO.CZ
CENY VSTUPENEK: 1490 KČ
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 16. 6. 2017 10:00 HODIN
VIP BALÍČKY V PRODEJI OD 16. 6. 2017 OD 10:00 HODIN

FIVE FINGER DEATH PUNCH A IN FLAMES SPOJÍ LETOS NA PODZIM SÍLY NA SPOLEČNÉM EVROPSKÉM TURNÉ, KTERÉ SE ZASTAVÍ I V ČESKÉ REPUBLICE. OBĚ KAPELY SE PŘEDSTAVÍ V PRAŽSKÉM FORU KARLÍN.

Speciální host: OF MICE AND MEN

S desítkami singlů bodujících v nejrůznějších žebříčcích, miliony video streamů a s fanoušky po celém světě FIVE FINGER DEATH PUNCH a IN FLAMES po celou dobu své kariéry dominují rozhlasovému i televiznímu vysílání. Tyto dvě skupiny, které mají silné fanouškovské základny a jejichž živá vystoupení jsou pověstná, spolu vyrážejí na společné podzimní turné po Evropě s podporou speciálních hostů OF MICE AND MEN.

Půjde o opravdový střet titánů - americká rocková kapela Five Finger Death Punch se spojuje s renomovanými evropskými legendami In Flames, aby spolu podnikli největší a nejvíce vzrušující rockovou jízdu po evropských arénách na přelomu podzimu a zimy roku 2017.

Kytarista 5FDP Zoltan Bathory říká: "V současné době hrajeme na všech evropských festivalech a toto úžasné období si velmi užíváme. Jelikož davy našich fanoušků zpívají s námi všechny texty, cítíme, že Evropa se opravdu stává druhým domovem Five Finger Death Punch. Nemůžeme se dočkat, až se do Evropy na podzim vrátíme, obzvláště s In Flames, což je jedna z mých oblíbených skupin. Bude to něco opravdu nevídaného."
Zpěvák In Flames Anders Fridén dodává :" Měli jsme štěstí, že letos hrajeme pro tolik fanoušků po celém světě, a nemůže být lepší způsob jak zakončit rok 2017 než evropským turné s Five Finger Death Punch. Uvidíme se brzy, Jesterheads a Knuckleheads! Bude to neopakovatelné turné. ".

Speciálními hosty na tomto turné budou Of Mice & Men. Kapela založená v kalifornské Orange County se nedávno vrátila se dvěma zbrusu novými skladbami "Back To Me" a "Unbreakable". O uplynulém víkendu sklidili úspěch na Download festivalu a během července budou koncertovat po celé Evropě. Kapela prodala celosvětově více než 700 000 alb a v minulosti předskakovala například Linkin Park, Slipknot a Marilynu Mansonovi.

FIVE FINGER DEATH PUNCH & IN FLAMES JOIN FORCES FOR THE FIRST TIME TO BRING FANS THE MOST EXCITING ROCK TOUR OF 2017 5-WEEK TREK ACROSS ALL OF EUROPE

FIVE FINGER DEATH PUNCH & IN FLAMES
NOVEMBER 26th 2017 PRAHA – FORUM KARLÍN
TICKETS AVAILABLE IN TICKETPRO WWW.TICKETPRO.CZ PRICES: 1490 CZK

TICKETS ON SALE THIS FRIDAY JUNE 16 AT 10:00 AM

A true clash of the titans, America’s preeminent multiplatinum chart-topping hard rock band Five Finger Death Punch unite with renowned chart-topping European legends In Flames to co-headline what promises to be the biggest and most exciting arena rock tour of Fall/Winter 2017. This marks the very first time that these two juggernauts have joined forces on the road together, and it’s a “can’t miss” moment for the genre and fans at large.
5FDP guitarist Zoltan Bathory states: "We are currently playing all the European festivals and are having an amazing time. As these massive crowds are singing along every word of the lyrics, it feels like Europe is truly becoming the second home of Five Finger Death Punch. We can't wait to come back this Fall and especially with In Flames which is one of my favorite bands. This will be
something special to see…”

In Flames singer Anders Fridén offers: “We’ve been lucky to play for so many Jesterheads around the World this year and can’t think of a better way to end 2017 than touring Europe with Five Finger Death Punch. We’ll see you soon Jesterheads and Knuckleheads. It’s going to be a tour to remember.”

Support on select EU dates and all UK dates of the tour comes from Of Mice & Men.

Místo konání akce: Forum Karlín, Pernerova 51, Praha
Vstupenky: https://www.livenation.cz/show/991075/five-finger-death-punch-and-in-flames/Prague/2017-11-26/cz
Datum začátku akce: 26. Listopadu 2017 19:00
Datum ukončení akce: 26. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0915N 14.455E

Případné změny si prověřte na webu akce Five Finger Death Punch & In Flames

Jméno organizátora: Live Nation CZ
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FREDDIE - CONCERT SHOW 03.06.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
GALAKONCERT III - FILM A MUSICAL
Kongresové centrum Praha, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 22.06.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 13.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha