Flerjarmark v Mohylce

Akce Praha

Flerjarmark v Mohylce
Akce pro děti, Jarmarky a trhy, Tradice a řemesla
Další akce ve městě Praha


Našeho jarmarku se zúčastní zhruba 20 prodejců z Fleru a z nabízeného zboží si vybere opravdu každý. Na jarmarku budou samozřejmě i dílničky, bez nich by Flerjarmark snad nemohl ani být.  Přijďte se inspirovat a příjemně se vánočně naladit. Každý si určitě odnese domů něco pro radost svou nebo svých blízkých.

V nabídce budou nejen šperky všeho druhu a výrobních technik, tašky a kabelky, ale i oblečení pro děti a dospělé, módní doplňky, hračky či dekorace do domácnosti, ať už praktické či jen tak pro potěchu.

Nejen pro tvořivé děti a dospělé budou nachystány kreativní dílny, kde se budou vyrábět originální výrobky z různých materiálů. Z nabídky kreativních dílen prozradíme třeba dílnu na výrobu domácí kosmetiky, plstění, malování a zdobení papírových lucerniček …. a na zbytek se musíte přijít sami podívat. Kromě dílniček je pro děti připraveno i malování na obličej.

Tak jako v předchozích ročnících, tak i letos čeká návštěvníky odměna za nákup či splněnou dílničku formou tomboly. Ta bude tvořena z výrobků samotných prodejců. Věříme, že tyto odměny budou pro děti i dospělé motivací k další tvorbě.

K dispozici bude také malá kavárna s domácím občerstvením.

V letošním roce se Flerjarmarku zúčastní i Dobromysl o.p.s.. Společnost nabízí výrobky sociálně terapeutické dílny, která je jednou ze čtyř sociálních služeb neziskové společnosti Dobromysl sídlící v Berouně. V jejich dílně vyrábějí klienti  (lidé s různými druhy zdravotního postižení) keramiku, koupelové sole, svíčky a mýdla různých druhů a barev, které budou k prodeji na Flerjarmarku.   

Jen menší upozornění. Budova ZŠ není plně bezbariérová, Flerjarmark se koná v 1. patře, kde bude patrně problémový přístup pro vozíčkáře či kočárky. Kočárky je možné zaparkovat v přízemí.

Užijte si předvánoční náladu a tvoření a přijďte se podívat!

Jméno organizátora: Veronika Martínková
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha