Flermarket v Mohylce

Akce Praha

Akce pro děti, Jarmarky a trhy, Tradice a řemesla
Další akce ve městě Praha

Nevíte kam vyrazit v sobotu? Máte rádi ruční tvorbu? Chcete zabavit děti? Rádi tvoříte? Pokud jste alespoň jedenkrát odpověděli ano, tak dorazte za námi. I když je jarmark v listopadu, je myšlen jako předvánoční a chceme tedy návštěvníkům nabídnout inspiraci pro vánoční dárky. Již tradičně pořádáme Flerjarmark v Mohylce, kde se potkávají lidé, kteří svýma rukama vytvářejí něco krásného a originálního. V případě, že máte děti, tak se nezdráhejte a přiveďte je s sebou.

Nejen pro tvořivé děti a dospělé budou nachystány kreativní dílničky a ukázky výroby, které budou mít někteří prodejci po celou dobu akce při svém prodejním stánku a kde bude možné si vyrobit či dotvořit originální výrobky. Z nabídky kreativních dílen prozradíme třeba dílnu na výrobu dřevěných zvířátek, malování na textil, keramické omalovánky…. a na zbytek se musíte přijít sami podívat. Kromě dílniček je pro děti tradičně připraveno i malování na obličej. Naopak novinkou pro dámy je vizážistka a kosmetická poradkyně Mary Kay, která Vás zdarma nalíčí a poradí Vám ohledně Vaší pleti a líčení.

V letošním roce se na vás těší ,,staré,, známé tváře, ale i mnoho nováčků, kteří ve své tvorbě teprve začínají. Letos se osvědčená koncepce trochu rozšíří a chystáme se návštěvníkům nabídnout něco kolem 40 různých autorů, převážnou většinu z nich můžete znát z Fleru. Rozmanitostí zboží jistě nadchneme i ty nejnáročnější zákazníky. Snažíme se pro vás najít opravdové originály a zároveň se snažíme podporovat práci zlatých českých ručiček. Přijďte se inspirovat tvorbou šikovných lidí z Prahy a Středočeského kraje.

V nabídce budou nejen šperky všeho druhu a výrobních technik, tašky a kabelky, ale i oblečení pro děti a dospělé, módní doplňky, hračky či dekorace do domácnosti, ať už praktické či jen tak pro potěchu.

Zajímavou a příjemnou tradicí je odměňování návštěvníků za nákup či splněnou dílničku formou tomboly. Ta bude tvořena z výrobků samotných prodejců. Věříme, že tyto odměny budou pro děti i dospělé motivací k další tvorbě.

Návštěvníkům bude k dispozici také malá kavárna s domácím občerstvením.

Jen menší upozornění. Budova ZŠ má bezbariérový přístup. V chodbě je možnost uložení kočárků, avšak  Flermarket se koná v 1. patře budovy.  

Užijte si s námi skvělý kreativní den a přijďte se podívat!

Jméno organizátora: Veronika Martínková
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha