Folklor a city

Akce Brno

Folklor a city
Tradice a řemesla, Zvyky a tradice
Další akce ve městě Brno

Folklor a city - 2.díl (řemeslný workshop, hraje CM OLiNa)

18:00 - Vánočně laděný workshop s duem Pajander. Přijďte si vyzkoušet vyšívat lidové ornamenty, šít boty nebo zhotovit jiné kožené výrobky. Svá díla si budete moci odnést domů a také nakoupit výrobky tohoto česko-slovenského dua. Workshop je vhodný pro děti i dospělé. Odkaz na stránky Pajander zde: https://www.facebook.com/pg/pajander/about/?ref=page_internal

20:00 - CM OLiNa z Hodonína - čekejte nečekané. Jste zvědaví, co všechno může tento tajemstvím zahalený popis znamenat. My rozhodně ano. Přijďte se podívat, jaká vánoční překvapení si pro nás OLiNa připravila.

80 Kč v předprodeji, 120 Kč na místě, omezená kapacita
Předprodej vstupenek a bližší informace na folkloracity@gmail.com nebo na Facebooku Folklor a city. Vstupenky bude možné zakoupit také přímo v kavárně v termínu od 13.11. do 11.12.

Brno a folklor patří k sobě. Přijďte se o tom přesvědčit. Už Leoš Janáček podporoval tuto ojedinělou symbiózu města a regionálních umělců ze všech koutů Moravy, kteří zde od těch dob navazují nové kontakty i dlouholetá přátelství. Brno bylo, je a snad i nadále bude moravským centrem folklorního dění. Proto se budeme potkávat každý měsíc v prostorách funkcionalistické kavárny ERA, která vytvoří netypickou kulisu cimbálovým muzikám, tanci, zpěvu i všem ostatním formám nezřízeného veselí. Rádi bychom představili pestrost, s jakou se dnes lze ve folklorním světě setkat, a to jak stylovou, tak i regionální, vždy však na vysoké interpretační úrovni. Každý měsíc vás proto čeká zcela ojedinělý zážitek. Ten bude navíc podpořen přednáškami či workshopy se zajímavými osobnostmi brněnského folklorního života, ty se budou konat vždy před programem cimbálových muzik. Těšíme se na Vás!

Místo konání akce: Kavárna ERA, Zemědělská 30, Brno
Vstupenky: https://www.facebook.com/folkloracity/
Datum začátku akce: 13. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 13. Prosince 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.2105N 16.6191E

Případné změny si prověřte na webu akce Folklor a city - 2.díl (řemeslný workshop, hraje CM OLiNa)

Jméno organizátora: Folklor a city
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Pálení čarodějnic na pivovaru
Starý pivovár Rosice, Rosice
PÁLENÍ ČARODĚJNIC
Letní kino, Tišnov
Tišnov historický
Městské kulturní středisko, Tišnov