Fragile 2019

Akce Zlín

Fragile 2019
Koncerty
Další akce ve městě Zlín

Fragile

Daft Punk, Pharrell Williams, Jason Mraz, Leonard Cohen, Lorde, Sting
Soňa Norisová, soprán Jana Golis, soprán Kamila Apetauer soprán Helena Krajčiová, alt Svetlana Rymarenko, alt Slavo Košecký, tenor Peter Lacho, tenor Martin Madej, tenor Jozef Hečko, bas Braňo Kostka, dirigent a producent

Vokální skupina Fragile je složená z populárních osobností známých z různých televizních seriálů, divadelních, muzikálových produkcí či TV show.V ČR účinkovala například v pořadech Show Jana Krause, Snídaně s Novou, Sama doma, Dobré ráno, Handicapovaný sportovec roku a celé řadě dalších. Fragile patří nejen ke slovenské, ale bez nadsázky také k evropské a capella špičce; vystupuje nejen v České republice, ale také ve Francii, Polsku či Rakousku. Uskupení je trojnásobným držitelem ocenění Hudební skupina roku 2013, 2014 a 2015 v diváckém hlasování ankety OTO (Osobnosti televizní obrazovky) a nositelem Krišťálového křídla za Album roku 2013 od slovenského Zväzu autorov a interpretov. Roku 2008 dokonce reprezentovalo Slovensko na světové výstavě EXPO 2008 ve Španělské Zaragoze. Fragile se věnuje interpretaci známých světových rock-pop hitů v působivých a velmi zajímavých originálních a cappella aranžmá – tedy výhradně bez hudebních nástrojů. Veškerá hudba tak bude tvořena pouze hlasem a ústy interpretů v komorním provedení. Jisté instrumentální prvky se pak v jejich hlasech uplatňují jako rytmická opora.

Koncerty ve dnech 3. a 4. dubna 2019 jsou součástí Fragile CZ tour 2019, které navazuje na loňské úspěšné turné, kdy skupina koncertovala na mnoha pódiích v řadě českých měst.

Vstupné: 490 Kč / 420 Kč / 360 Kč

Čas konání: 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
Kamelot
Zelenáčova Šopa, Zlín
Tereza Mašková Tour 2024
Kongresové centrum Zlín, Zlín