Graffiti JAM 2017 - legál kde projdou tisíce lidí měsíčně

Akce Praha

Graffiti JAM 2017 - legál kde projdou tisíce lidí měsíčně
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Graffiti JAM 2017 - legál kde projdou tisíce lidí měsíčně

Akce pro všechny vyznavače vůně aerosolu a jakýkoliv formy STREET ARTU! A zároveň i pro kohokoliv kdo se chce podívat jak takovýhle umění vzniká.

S naší partou sportovních nadšenců jsme přetvořili střeva starý tovární haly do současný podoby a teď hledáme umělce, který se chtějí podepsat na její lepší tváři. Jelikož halu neděláme pouze jako business, ale jde nám i o vytváření a podporu určitý komunity a postupný oživování tohohle jinak mrtvýho prostoru, rozhodli jsme se z fasády udělat LEGÁL plochu. Nechceme tu mít nudnou fasádu, ale živou plochu, která bude dotvářet free atmosféru sportů, který se u nás daj provozovat.

Připravíme cca 200m2 plochy ke zbombení, natřená bude černým latexovým podkladem od kluků z Graffneck. Vaší tvorbě necháváme zcela volnou ruku, jediný o co vás chceme požádat je, vyhnout se vulgaritám, jelikož k nám chodí i mladší ročníky s rodičema a mohli by s tím mít problém. Když se budete nějak motat kolem tématiky freestyle sportů, uděláte nám extra radost a pivka vás za to neminou.

Každej kdo přijde a vytvoří nějakej piece od nás dostane voucher na 2 hodinovej vstup. Jinak pivko a gril budou pro tvořící writery za lidový ceny. Hudební produkcí akci podpoří namakanej Saurus od Redbull CZll, takže tu bude dlouho do noci atmo jak má bejt.

Plocha bude ready už od 15:00, takže pokud chcete přijít dřív, není problém.

Místo konání akce: Freestyle Kolbenka, Kolbenova 898/11, Praha
Datum začátku akce: 28. Června 2017 17:00
Datum ukončení akce: 28. Června 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1112N 14.5211E

Případné změny si prověřte na webu akce Graffiti JAM 2017 - legál kde projdou tisíce lidí měsíčně

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce