Grand Veteran

Akce Praha

Akce pro děti, Auto Moto, Setkání a srazy
Web organizátora:
www.GrandVeteran.cz
Další akce ve městě Praha
Podrobnější informace: info@grandveteran.cz

Srdečně Vás zveme na jedinečnou akci všech klubů historických vozidel v ČR Grand Veteran! Společně zároveň oficiálně zahájíme veteránskou sezónu 2019! Všem vozům je požehnáno na novou sezónu od kněze Oldřicha Chocholáče, kaplana Českého olympijského týmu.

Na jednom místě se veřejnosti představí celý veteránský život v jeho kráse! Uvidíte historické vozy, motocykly, úžasné historické závodní automobily, kola, traktory, vojenskou historickou techniku a další historická vozidla.

Úžasný program je připraven pro děti a mladou generaci. Na akci je spousta aktivit, od tvůrčích dílen, kde si mohou pod dozorem pedagogů samy vyzkoušet základní manuální dovednosti a speciální řemesla, až po jízdu v buggy či na dopravním hřišti. Novou součástí programu pro děti je podpora ekonomické gramotnosti ve spolupráci s Českou národní bankou ku příležitosti 100 let československé koruny. Na zábavném dětském trhu si děti budou moci vydělat svoje penízky a zároveň je i utratit.

Celou akcí Vás provede profesionální a známý moderátor. Jestli to bude jako minulý rok Petr Vichnar, se přijďte podívat sami v sobotu 27. 4. 2019 do Bohnic.

Těšíme se na Vás!

 

Jméno organizátora: Grand Veteran
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT! 14:00
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT! 10:00
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha