Gregory Porter

Akce Praha

Gregory Porter
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Gregory Porter

http://bit.ly/Gregory_Porter_v_Praze

Jazz, funk, soul, R&B; gospel i akustický pop. To vše vkusně míchá americký zpěvák a skladatel Gregory Porter s velmi dobře rozeznatelným medovým hlasem, který si za rekordně krátkou dobu podmanil celý svět. Zpěvák, kterého svět nezná jinak než v pověstné pokrývce hlavy, která mu zahaluje temeno, uši i krk, vystoupí 23. dubna 2018 v pražském Foru Karlín v rámci svého evropského turné.
Gregory Porter nabízí přesně to, co fanoušci od jazzového zpěváka, skladatele, herce a básníka očekávají. Nezáleží na tom, kam Porter vstoupí. Ať je to newyorský jazzklub, brooklynský kostel nebo vyšperkovaná koncertní síň v evropské metropoli, všude svým neuvěřitelným hebkým barytonovým hlasem, vygradovanou směsí autorských kompozic a pečlivě zvolených standardů způsobí pořádný rozruch.
Každé jeho album znamenalo pozvánku na udílení cen Grammy. První dvě alba - „Water" a „Be Good" - získaly nominaci, za třetí (Liquid Spirit) a čtvrté album (Take me to the Alley) už si sympatický zpěvák odnášel zlatý gramofonek.
Pro Českou republiku má Grammy za poslední album mnohem hlubší význam, než by se na první pohled mohlo zdát. Ondřej Pivec, geniální klávesista, hammondkář, skladatel a producent v jedné osobě, na albu totiž hraje také - a je to Čech, který žije ve Spojených Státech již od roku 2009. Tento český umělec má za sebou mnoho zajímavých spoluprací a vystoupení, zúčastnil se většiny velkých hudebních festivalů a ocenění Grammy je výsledkem jeho dlouholetého úsilí a práce.

Místo konání akce: Forum Karlín, Pernerova 51, Praha
Vstupenky: https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/705106/gregory-porter
Datum začátku akce: 23. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 23. Dubna 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0915N 14.455E

Případné změny si prověřte na webu akce Gregory Porter

Jméno organizátora: Hudební legendy naživo
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
Mig 21
Lucerna Music Bar, Praha
CAVEMAN 30.04.2024
Divadlo U Hasičů, Praha
Leoš Mareš
Kongresové centrum Praha, Praha