Hamlet

Akce Praha

Hamlet
Kino
Další akce ve městě Praha

Hamlet

Oblíbený Hamlet s Benedictem Cumberbatchem se vrací na plátno!

záznam z října 2015, české titulky
♠ Kino Aero Praha: http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/

1. 3. také v kině Světozor Praha

Populární představitel Sherlocka Benedict Cumberbatch (nominovaný na Oscara za film Kód Enigmy, vítěz ceny Olivier za účinkování v inscenaci Frankenstein) se znovu ukáže v titulní role Shakespearovy mistrovské tragédie. Populární představení, které bylo vyprodané během několika hodin už rok před svou premiérou, režírovala Lyndsey Turner, držitelka ceny Olivier za režii drama Chimerica.

Zatímco se země připravuje na válku, její vládnoucí rodina se rozpadá. Princ Hamlet je nucený pomstít smrt svého otce, tento úkol ho však ochromuje. Jeho běsnění proti nemožnosti složité situace, v níž se nachází, ohrožuje jeho zdravý rozum i bezpečnost státu. Představení v produkci Sonia Friedman Productions NT Live odvysíláme ze záznamu z jeviště londýnského kulturního centra Barbican, kde se s velkým úspěchem hrálo v létě 2015.

--------------------------------------------------------------------------------------

Academy Award® nominee Benedict Cumberbatch (BBC’s Sherlock, The Imitation Game, Frankenstein at the National Theatre) takes on the title role of Shakespeare’s great tragedy.

Directed by Lyndsey Turner (Posh, Chimerica) and produced by Sonia Friedman Productions, National Theatre Live will once again broadcast this hugely popular production from 2015 to cinemas.

As a country arms itself for war, a family tears itself apart. Forced to avenge his father’s death but paralysed by the task ahead, Hamlet rages against the impossibility of his predicament, threatening both his sanity and the security of the state.

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/
Datum začátku akce: 15. Března 2018 19:45
Datum ukončení akce: 15. Března 2018 22:45
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Hamlet

Jméno organizátora: NT Live: přímé přenosy z Londýna
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.