Hana Zagorová a Petr Rezek

Akce Otrokovice

Hana Zagorová a Petr Rezek
Koncerty
Další akce ve městě Otrokovice

Hana Zagorová a Petr Rezek

Jedna z největších hvězd české populární hudby, devítinásobná Zlatá slavice, držitelka Diamantové desky Supraphonu, Hana Zagorová, vystoupí se svým dlouholetým kolegou Petrem Rezkem v Otrokovické BESEDĚ. Na koncertě plném hitů je bude doprovázet skupina Boom! Band Jiřího Dvořáka.

HANA ZAGOROVÁ je nejen zpěvačkou, ale i uznávanou textařkou. Během své kariéry nazpívala více než 800 písní. Na koncertních turné v minulosti projela kromě České a Slovenské republiky takřka celou Evropu, vystupovala i ve Střední Asii, Střední a Severní Americe. Získala několik zlatých a platinových desek, cen a uznání u nás i v zahraničí.

PETR REZEK je zpěvák, kytarista, hudební skladatel, textař, moderátor, hudební redaktor a také autor dvou rozhlasových her. Svojí kariéru začínal jako doprovodný kytarista v polovině 60. let 20. století ve skupinách Karkulka a později i ve skupině Juventus, kde působil společně s Karlem Černochem. Odtud se pak datují počátky jeho autorské činnosti jakož i první pěvecké pokusy.

S Hanou Zagorovou jej pojí dlouholeté přátelství, ale také řada duetů, např. Duhová víla, Ta pusa je tvá či Dotazník, které zazní i na koncertě ve velkém sále Besedy...

Kapela BOOM!BAND Jiřího Dvořáka se od začátku své existence začala úspěšně prosazovat jako doprovodné těleso největších českých pěveckých hvězd – Karla Gotta, Hany Zagorové, Heleny Vondráčkové, Moniky Absolonové a mnoha dalších. Dokáže ale s vysokou profesionalitou nabídnout i bohatý taneční repertoár, vhodný na plesy a společenské večery.

Délka akce: 100 minut

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce