Hardcore Operation 8

Akce Brno

Hardcore Operation 8
Festivaly
Další akce ve městě Brno

Hardcore Operation 8 (sobota)

Hlavní stage:
STORMTROOPER (DE) (Industrial/Hardcore)
HUNGRY BEATS vs. TANUKICHI (Frenchcore/Hardtek)
HUNGRY BEATS (Hardcore)
TANUKICHI (JAP) (Hardtek)
YCHY (Hardcore)
BORDELMAKERS (Frenchcore)
SKAIS (Hardcore/Crossbreed)
WARHEAD (SK) (Uptempo Hardcore)
GOLEM (Early Hardcore)
DEVIL REAPER (Uptempo/ Terror)

MC BYZO (SRB)
VJ ZAE

Vedlejší stage:
BASSINFECTION Crew (DnB/DarkDnB/Crossbreed)

Zvuk: Vosa
Entry: 150kč

Na Hardcore Operation 8 se bude lámat plech: Přijede industrial legenda Stormtrooper

Hardcore Operation nepolevuje. Po posledním díle, na kterém vystoupil uptempo hardcore pionýr Partyraiser, přichází neméně zběsilé pokračování. Hlavní hvězdou nebude nikdo jiný než industrial legenda Stormtrooper. Jste připraveni na pořádné lámání plechu na Favále?

Peter Nitschke alias Stormtrooper patří na hardcore scéně ke stálicím. Již v roce 1997 začal produkovat své první tracky a po pár měsících již hrál na menších akcích v Mnichově. Rodák z Rosenheimu to ale dotáhl mnohem dál. Vždy ho to totiž táhlo k plechovějšímu soundu. Brzy podlehl jednomu z otců scény Lennymu Dee.

Poté, co se s ním seznámil a na jeho labelu Industrial Strength vyšlo EP Headline Deadline, se stal prakticky nesmrtelným. Obsahovalo totiž industrial hardcore modlu Todesvögel, kterou můžete v žánrově podobně laděných setech slýchávat dodnes. Stormtrooper je muž mnoha tváří.

Jeho sound je plechový, ale pokrývá spoustu žánrů od industrial hardtechno, přes industrial hardcore, až po crossbreed. Stormtrooper, jehož DJské jméno vzniklo kvůli jeho fanatické oblibě Star Wars, však zamířil i do vod tvrdého drum ‘n‘ bassu a v jeho setech můžeme občas slyšet dokonce i frenchcore.

Německý DJ je také proslulý kooperací s ostatními hvězdy tvrdé taneční scény. Jeho sety s The Speed Freakem jsou dnes už legendární. Spolupracoval ale i s Daisy nebo Amokem. Aktuálně má s kamarádem Minuprenem šílený industrial hardtechno projekt The Brutal & Sadistic Show.

Stormtrooper samozřejmě nebude jediným, kdo ve Faválu vystoupí. Největší domácí hvězdy Hungry Beats vystoupí hned dvakrát. V netradičním versus setu s japonským Tanukichim, v němž předvedou kombinaci frenchcoru a hardteku. Podruhé pak sami za sebe s hardcore setem.

I Tanukichi si pak střihne set sám. Hardcore na party zastoupí Ychy, rychlejší uptempo Devil Reaper a slovenský Warhead. Frenchcore zahrají Bordelmakers, s Golemem si pak naopak zavzpomínáme na staré dobré časy v podobě early hardcore setu. Pořadatel Skais zahraje hardcore i crossbreed. Hlasem noci bude srbský MC Byzo.

Druhá stage bude věnována výhradně lámaným beatům. Bassinftion Crew se postará o ten nejlepší drum ‘n‘ bass, darkstep i crossbreed. Nezapomeňte si proto zakroužkovat datum 16. září 2017 v kalendáři. Sejdeme se všichni opět na Favále. Hardcoru zdar!

Místo konání akce: favál, Křížkovského 22, Brno
Datum začátku akce: 16. Září 2017 21:00
Datum ukončení akce: 17. Září 2017 07:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1847N 16.5798E

Případné změny si prověřte na webu akce Hardcore Operation 8 (sobota)

Jméno organizátora: Hardcore Operation
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Zahájení turistické sezóny 2024
Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky
Hronov park fest 2024
park Aloise Jiráska, Hronov