High Contrast (UK)

Akce Praha

High Contrast (UK)
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.roxy.cz
Další akce ve městě Praha

High Contrast (UK) - Night Gallery Tour @ROXY + 1991


Lincoln Barrett aka High Contrast vydal 6. října dlouho očekávané album Night Gallery a 16. prosince nám ho přijede představit do ROXY. Pro mnohé velmi překvapivě vydal LP pod novým labelem 3Beat a předznamenal tak posun k více žánrově barevné produkci přesahující hranice drum&bassu. Miláčka českého publika doplní megatalent současného drum&bassu, bristký producent 1991 patřící do stáje MTA (Chase&Status).

Rok 2017 byl pro Lincolna přelomový. Odešel po 16ti letech z Hospital Records k 3Beat, vydal několik úspěšných releasů a remixů včetně spolupráce na soundtracku k filmu Trainspotting 2. V říjnu pak vydal už šestou studiovou desku po názvem Night Gallery. Nadupané LP obsahuje už dříve zveřejněné drum&bassové tracky jako Remind Me (nejhranější track minulého roku na UKF Youtube kanálu), Questions nebo příjemný house/80’s disco track Beat Don’t Feel The Same. Na albu použil, kromě živých nástrojů a klavíru, poprvé i kytaru a v některých skladbách dokonce vyjímečně i svůj hlas.

“Poprvé jsem u alba nepřemýšlel nad djingem, ale chtěl jsem vytvořit ten nejlepší možný posluchačský zážitek. Je to určitě mé zatím nejrůznorodnější album” popsal novou desku sám Lincoln. Minulá vystoupení v ROXY byla vždy bez vyjímky vyprodána a doporučujeme nákup vstupenek co nejdříve.

EN
The drum & bass legend & one of the most adored electronic producers of all times High Contrast returns to ROXY. New label and new album, these are the changes High Contrast announced this year. Incorporating live musicians, string sections and a lot of his own playing on keys, vocals and guitar, Night Gallery runs the electronic gauntlet like with explorations of new tempos, techniques and genres, all within High Contrast’s evocative, widescreen soulful signature. Lincoln will be accompanied by new drum&bass blood, talented british producer 1991 and finest Czech support. For the first 24 hours the tickets will be on sale with 10% discount via MY ROXY

16.12. 2017 23:00
High Contrast (UK) - Night gallery Tour
Suport: 1991 (MTA/UK)

Vstupenky > https://goout.net/cs/listky/night-gallery-tour-high-contrast+support-1991/iarb/
MY ROXY > http://bit.ly/myroxyapp

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: http://bit.ly/myroxyapp
Datum začátku akce: 16. Prosince 2017 23:00
Datum ukončení akce: 17. Prosince 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce High Contrast (UK) - Night Gallery Tour @ROXY + 1991

Jméno organizátora: Roxy Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Poletíme? (album release)
Lucerna - Velký sál, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 13.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha
PRIDANÉ - SIMONA V LUCERNE
Lucerna - Velký sál, Praha