Hlasoplet 6. 1. 2019

Akce Planá

Koncerty
Další akce ve městě Planá

Tříkrálový koncert

HLASOPLET je neformální mužské vokální seskupení, které lidi baví už od roku 2003. Kvinteto. Na počátku se sešlo pět mladých mužů na půdě Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni. Preciznost, pestrost a hudební vtip spolu s obrovskou radostí z každého vystoupení si brzy získaly srdce mnohých posluchačů.

Repertoár se tak brzy rozrostl o spirituály, jazzové kousky, české a světové evergreeny v osobitých úpravách, ale i autorskou tvorbu. Spolu s účinkováním v pořadech Českého Rozhlasu a nejprestižnějších společenských událostech a koncertech přicházela i ocenění od publika (Divácká cena, Prague A-cappella Festival 2012). Hlasoplet má na svém kontě 2 CD. Jedním tahem (Avik, 2010) a autorské album vánočních písní Betlém, aneb České Vánoce A Cappella (Multisonic, 2014).

Nezaměnitelný zvuk Hlasopletu vychází z geniálních aranží Davida Vaňáče a hlubokého basu Jana Frause. V kombinaci se skvělými zpěváky a vtipem Zdeňka Lahody, který koncerty neformálně provádí, máte záruku, že se s Hlasopletem vždy budete bavit.

Vstupné 100 Kč / děti a senioři 50 Kč

16:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce