Hodně dobrej večírek 2017

Akce Chrudim

Hodně dobrej večírek 2017
Zábava, párty
Web organizátora:
goji.band/
Další akce ve městě Chrudim

Hodně dobrej večírek.

Pod hlavičkou spolku Don Zordon a nově vzniknuvšího experimentálního labelu LooKáss production pořádáme první HODNĚ DOBREJ VEČÍREK!

Chceme tak do Chrudimi dostat trochu svěžího hudebního vánku v podobě u nás netoliko známých kapel či písničkářů s originální tvorbou a provětrat tak trochu zanedbanou chrudimskou hudební scénu.
Protože Chrudim milujeme a chceme pro ni jen to nejlepší! :)

Vystoupí:

Dan Vertígo - muzikant
(Praha/Brno/kam ho vítr zavane)
Dan je mladým pouličníkem hrajícím na kytaru, akordeon, kazoo, tamburínu a v podstatě na vše, co mu dáte do ruky. Složí píseň o čtyřech slokách a pěti refrénech na téma pivní tácek z fleku za dvě minuty.
Sjezdil světa kraj, aby mohl hrát na ulicích a zažívat ten pravej underground pouličního muzicírování.
Přestože je na podiu sám, rozhodně vás nebude nudit - ba naopak! Vydá za čtyři další a u jeho textů a melodií se rozhodně nebudete nudit, ale smát a tančit!
www.bandzone.cz/vertigo

TAMDOLETMA
(Turnov)
„... přišli jsme k tomu jak slepej k houslím“- tak hlavně, že k tomu vůbec přišli!
František Jaroš je novodobým Ivem Jahelkou! Zpívající advokát nemusí jít pro slovo daleko, a když už jich pár má, umí jim dát takový slovosled, aby buď chytla za srdce, nebo vás nenechala přestat se smát!
Vojta Tomášek to podtrhne vyluzovaným tónem na housle, který buď podtrhne vážnost situace, o které se zpívá, nebo rozjede na pódiu takový tělocvik, že posluchači kolikrát vytáčejí záchranku. Ne, není to epileptický záchvat, to jenom Vojta prožívá hudbu, kterou hraje. Ať už vleže, vsedě, za zády, skákajíc – Vojta nepřestává hrát!

GOJI
(Hradec Králové)
Parta nazdárků v čele s kapelnicí, kytaristkou, zpěvačkou, flétnistkou, začínající akordeonistkou a autorkou písní Barčou Petříčkovou zahraje v Chrudimi poněkolikáté.
Z půlky republiky se sešli zrovna v Hradci a chtěla tomu doba, aby se všichni potkali v hospodě. Na Barču se při různých jamm session nejdřív nalepili Fík Roček (cajon), Honza Chmelík (kytara) a Ká Bílková (housle) a díky saxofonistovi Víťovi Ryškovi se nakonec dali dohromady jako oficiální kapela. Nakonec se šestým členem stal i Lukáš Pelc se svým kontrabasem a dílo bylo dokonáno.
V textech je cítit, něžný ženský podnět, který pomalu i rytmicky popisuje citlivá témata, která prožívá každý z nás. Ale uměj i veselý písničky! :)

Donrvetr
(Pardubice)
Když dvojčata Martin a Matěj Karasovi zahodili zobcovky a šáhli po saxofonu a příčce, bylo jasný, že jednoho dne Pardubice zažijou pořádnej rokenról! Později se Martin na gymplu seznámil s kytaristou Martinem Vobořilem, kterej byl již nějakou dobu poblouzněn pardubickým maskotem Krychličem. Složil o něm píseň a hrával ji na pardubickém nádraží. Dvojčatům se natolik zalíbila, že ji tam chodili hrávat s ním, a občas se k nim přidal nějaký basák a bubeník. Až jednou z vlaku z Budapešti vylezl s basou na zádech Vojta Kubáč a z vlaku z Vídně Víťa Hořeňovský s kapesní bicí sestavou v kapse, přidali se ke stávajícímu triu a Pardubice zažili velký třesk! (Někdo se dodnes mylně domnívá, že to byl další výbuch v Semtíně.)
Donrvetr v Chrudimi také nebudou hrát poprvé, a to je dobře, protože příčná flétná má koule, teprve když na ni hraje chlap!

______________________________________________________
Kapely budou nejspíš v tomto pořadí, záleží na náladě a konstelaci hvězd v danou dobu. Ale jak se s oblibou píše: změna programu vyhrazena!

Až kapely nebudou moct, vystřídá je DJ.
Začíneme v sedum a končit budeme druhý den k ránu


Budeme rádi, když příjdete s kamarádem, kamarádkou, mámou, psem. Pozvěte své blízké i vzdálené, čím víc nás tam bude, tím to bude větší sranda!

Na baru bude rozmilá obsluha nabízet luxusní pi(ti)vo a jiné občerstvení.

Jde nám hlavně o to, aby byla pohoda! :)

Vstup: 100,-

Pěkně prosíme o sdílení, zvaní a dostavení se na místo! :)

Místo konání akce: Klub Agora, Štepánkova 92, Chrudim
Datum začátku akce: 15. Prosince 2017 19:00
Datum ukončení akce: 16. Prosince 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9387N 15.7933E

Případné změny si prověřte na webu akce Hodně dobrej večírek.

Jméno organizátora: GOJI
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SILNÉ REČI V PARDUBICIACH
KD Hronovická, Pardubice
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
NA STOJÁKA
Stolárna club, Havířov