Hurá je tu !

Akce Zlín

Hurá je tu !
Víno Pivo, Zábava, párty
Zelenáčova Šopa original, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Hurá je tu !

Tentokrát v netradičním čase chystá Zelenáčova šopa ve Zlíně Aprílový pivní košt. Chystá se od 29. března do 1. dubna. Na tomto pravidelném koštu bude možné ochutnat 60 druhů piv z různých minipivovarů. Otevřeno bude od 11 do 24 hodin. Čepovat se bude na dvou barech a bez standardní obsluhy.

Na sobotu, 1. dubna chystá Zelenáčova šopa jako dárek koncert kapely Blues Station, kde bude vstupné pouze dobrovolné. Kapela hraje v takřka nezměněné podobě od roku 1995, výhradně převzaté písně od bluesmanů jak z USA, tak z Anglie, repertoár se samozřejmě mění, aktualizuje a osvěžuje.

Novinkou na Aprílovém pivním koštu bude také Dochmelka, která přidá jakémukoli pivu výrazné chmelové aroma a současně posílí jeho chuť. Je to čistě přírodní produkt, získaný z jakostního chmele. K dochmelení budou tři odrůdy chmele.

Amarillo [USA] - chmelová odrůda, která se vyznačuje vyváženou příjemnou hořkostí s lahodným bylinným aromatem, často používaná k výrobě piv typu American Ale. Pacific [NZ] - chmel, který ocení především milovníci výrazně hořkých piv s méně dominantním aromatem.

Chinook [USA] - vyvážená chmelová hořkost, aroma kořeněné a ovocné, typické pro piva typu Ale a IPA.

- 60 různých piv za 4 dny
- 2 bary - 18 výčepních kohoutů
- bez obsluhy na placeCo nového??
- nebudou zálohované sklenice (prosíme tedy vracet do výčepu).
- nebude naše "Šopa Banka"
- penězi je možné platit pouze na hlavním baru, kde bude kasa EET, kde si budete moci zakoupit cca 10 klasických piv, objednat jídlo atd. a také koupit šopáky a hlavně požadovat účtenku EET. :-)
- na druhém baru lze šopáky vyměnit za pivní speciály (na čepu cca 8 piv).

Místo konání akce: Zelenáčova Šopa original, Dlouhá 111, Zlín
Datum začátku akce: 29. Března 2017 11:00
Datum ukončení akce: 1. Dubna 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.2291N 17.6702E

Případné změny si prověřte na webu akce Hurá je tu !

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce