Ilona Csáková a Golden Big Band Prague & Petr Sovič

Akce České Budějovice

Ilona Csáková a Golden Big Band Prague & Petr Sovič
Koncerty
Další akce ve městě České Budějovice

Ilona Csáková a Golden Big Band Prague & Petr Sovič

Ilona Csáková vydala po deseti letech nové album a připravuje koncerty s Golden Big Band Prague pod taktovkou Petra Soviče!

Nové album vydala a na koncerty se připravuje v letošním roce dáma s jedním z nejpodmanivějších hlasů u nás. Název alba je symbolický: Pořád jsem to já - patnáct písniček podstatou různorodých, ale přitažlivě sjednocených interpretkou. Je to retrospektiva Iloniny skvělé minulosti, potvrzení zajímavé současnosti a nadějný posun do budoucnosti.

Za většinového doprovodu Golden Big Band Prague pod taktovkou Petra Soviče se na albu dočkáte ohlédnutí za Laurou a jejími tygry (49 dní do jara s Martinem Poštou), v nových aranžích si jistě rádi připomenete Iloninu velkou hitovou éru (Pink, Tornero, Malý vůz, Proč mě nikdo nemá rád nebo Když zbývá pár slov). Z posledních let je tu silné televizní téma z pera Ondřeje Brzobohatého (Žít, co to dá), výstižná titulní novinka nebo klasický hit v podobě duetu s Karlem Gottem (Pláč/Crying). Bonusem je zcela čerstvá skladba Abych byla IN, moderně tanečně s nadhledem komentující prostředí popu.

Koncert Ilony Csákové za doprovodu předního českého hudebního seskupení Golden Big Band Prague Petra Soviče přinese největší hity z kariéry zpěvačky a špičkové instrumentální výkony!

Můžete se těšit na koncert, který překvapí!

pá 19.10.2018 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
DK metropol, České Budějovice
HABERA&TEAM – TOUR 100
Budvar aréna, České Budějovice
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
DK metropol, České Budějovice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
DK metropol, České Budějovice
CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
KD Vltava, České Budějovice