Infotour a Cykloturistika 2017

Akce Hradec Králové

Infotour a Cykloturistika 2017
Veletrhy, Výstavy
Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis, Hradec Králové
Další akce ve městě Hradec Králové

Infotour a Cykloturistika 2017

Návštěvníci veletrhu Infotour a Cykloturistika u nás najdou ve dnech 10. – 11. března 2017 nabídky turistických možností nejen z celé České republiky, ale již tradičně také z Polska, Slovenska, Chorvatska, Itálie. Nově přibude nabídka lázeňství a wellness v Maďarsku a věříme, že se řady zahraničních vystavovatelů ještě více rozrostou.

Turisticky zajímavá místa představí kraje a města, destinační společnosti, lázeňské subjekty, hrady a zámky, hotely, atraktivní přírodní lokality, památkové rezervace, kempy, zábavní a vzdělávací areály pro děti. Velkou část vystavovatelů samozřejmě představují cestovní kanceláře a agentury, návštěvníci budou mít možnost vybírat z nepřeberného množství výletů a zájezdů po České republice i zahraniční.

Nemalá nabídka vystavovatelů je směřována k oblíbené cykloturistice – cyklozájezdy, cyklopobyty, kola, nebo např. cyklomapy. Zajímavá bude jistě i expozice Východních Čech, společný stánek Královéhradeckého a Pardubického kraje, letos s hlavním tématem loutkářství.
V přípravě je též odborná konference na téma loutkářství a spolupráce s Královéhradeckým Divadlem Drak, které obohatí průběh veletrhu a konference divadelními ukázkami a výtvarnými dílnami pro dětské návštěvníky.

Tradičním a velmi oblíbeným zpestřením veletrhu jsou cestovatelské besedy a přednášky známých cestovatelů, v posledních letech též poutavé promítání a ukázky tuzemských a příhraničních atraktivních destinací.

Témata besed, přednášek, konference a dalšího doprovodného programu budou postupně zveřejňována na www.infotourhk.cz. Na pódiu Velkého sálu při krátkých komerčních prezentacích představí svoji nabídku cestovní kanceláře, turistické oblasti, návštěvníci budou moci tedy nalézt inspiraci opravdu ve všech prostorách veletrhu.
Letošní ročník je již 18. v pořadí a věříme, že si veletrh uchová i vzrůstající návštěvnost veřejnosti.

Další informace a především konečný program bude uveden na www.infotourhk.cz.

Vstup na veletrh i doprovodný program je opět zdarma.

Zveme k účasti na veletrhu další subjekty s nabídkami cestovního ruchu a cykloturistiky, a zároveň děkujeme již tradičním vystavovatelům za jejich opakovanou účast a přízeň.

Místo konání akce: Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis, Eliščino nábřeží 375, Hradec Králové
Datum začátku akce: 10. Března 2017 15:00
Datum ukončení akce: 11. Března 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2156N 15.8293E

Případné změny si prověřte na webu akce Infotour a Cykloturistika 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce