Iron Bridge - Strach je Mýtus

Akce Praha

Iron Bridge - Strach je Mýtus
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Iron Bridge - Strach je Mýtus

Historicky první ročník závodu v ručkování pod vyšehradským železničním mostem je tady!

Zní to neuvěřitelně a takové to taky bude, kdo nepřijde, neuvěří. Myslíš si, že máš sílu v rukou? Je ručkování, lezení či věšení se za cokoliv, tvojí každodenní radostí? Pak je to výzva přesně pro tebe! Máš jedinečnou možnost dokázat nejen sobě, ale i všem divákům a kolemjdoucím, že #strachjemytus a ty si ten, který „doručkuje“ nejdál!

Tvými soupeři budou pod Vyšehradem ve středu 13.9. od 16 hodin nejen další nadšenci jako ty, ale třeba i Jan Kareš, držitel několika světových rekordů, včetně zápisů v Guinnessově knize rekordů za největší počet shybů během 6, 12 a 24 hodin.

Máš dost sil na to, aby si zvládnul přeručkovat po traverze vyšehradského železničního mostu co nejdál? Chceš zkusit tuhle výzvu a vyhrát skvělé ceny?

Závod se poleze nejdříve na jednu minutu, finále pak na maximum. Úkolem je nalézt co nejvíce metrů na traverze pod mostem. Komu dojdou síly, je odkázán na pád do Vltavy. Poleze se po obou směrech mostu, přímo z náplavky u Kayak Beach baru.

Přihlásit se můžeš hned teď a ZDARMA zde: https://goo.gl/forms/22djHmonRVoVC7rP2
Pozor! Kapacita je omezena pouze na 60 závodníků, takže neváhej a přihlas se co nejdřív.

Vyhrát můžete hodnotné ceny od Jan Kareš Fitness, Jan Kareš nutrition a energii od Red Bullu


PROGRAM:

Na místě bude všechny lezce i diváky čekat exhibice Honzy Kareše, kam až doleze rekordman? Exhibice ve streetworkoutu, možnost zacvičit si na konstrukcích od RVL13, kde na Vás bude čekat i otevřená soutěž o co nejvíc shybů za 30 sekund.

O hudbu se nám po celou dobu bude starat pojízdná stage unikátního Red Bull Saurusu. Zároveň můžete vše sledovat z pohodlí paluby Kayak Beach baru, kde bude zároveň možnost zapůjčit si paddleboardy.

Vstup a přihlášení pro lezce je ZDARMA

Místo konání akce: Kayak BeachBar, Rašínovo nábřeží, Praha
Datum začátku akce: 13. Září 2017 16:00
Datum ukončení akce: 13. Září 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0667N 14.4149E

Případné změny si prověřte na webu akce Iron Bridge - Strach je Mýtus

Jméno organizátora: Kayak BeachBar
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce