Já, Tonya

Akce Plzeň

Já, Tonya
Divadlo
Web organizátora:
www.kino-beseda.cz
Další akce ve městě Plzeň

Já, Tonya

Černočerná komedie přináší divoký a stěží uvěřitelný příběh, který by vydal hned na několik životů. Vzestup z ničeho až na vrchol, touhu, vášeň, pád na samé dno a jeden z největších skandálů sportovní historie.
Tonya Harding patřila svého času mezi nejlepší krasobruslařky světa, všichni si ji ale budou navždy pamatovat ve spojení s šokujícím útokem na její soupeřku Nancy Kerrigan.
Výbušná, konfliktní a impulzivní Tonya Harding měla do běžné představy cukrkandlové mrkací panenky a princezničky tančící na ledě hodně daleko. Vztyčený prostředníček místo pukrlete, cigáro místo iontového nápoje, vyceněné tesáky místo líbezného úsměvu. Přesto se z naprosté nicoty zapomenutého amerického maloměsta vypracovala na krasobruslařskou šampionku, jako první Američanka skočila trojitého Axela a uměla diváky i americkou komentátorskou obdobu Petra Vichnara přivést do extáze.
Tonyina vlastní nespoutanost, její okolí i život opravdový holky z vidlákova nakonec nad zářivými sportovními flitry zvítězili. Tonya Harding proto vešla do historie díky spojení s brutálním útokem na její olympijskou soupeřku Nancy Kerrigan. Organizovala ho sama, věděla o něm nebo se jen stala obětí následné štvanice?
››› http://bit.ly/Já_Tonya

Místo konání akce: Kino Beseda, Kopeckého sady 13, Plzeň
Vstupenky: http://www.mestanska-beseda.cz/cz/seating.aspx?ID=9930&utm_source=facebook&utm_medium=tlacitko+vstupenky&utm_campaign=ja%2C+tonya
Datum začátku akce: 22. Března 2018 19:15
Datum ukončení akce: 22. Března 2018 21:15
Pravděpodobné souřadnice: 49.7442N 13.3767E

Případné změny si prověřte na webu akce Já, Tonya

Jméno organizátora: Kino Beseda
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Modřišice
Kulturní dům Podháj, Modřišice
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem