Jak bezpečně pít: beseda o alkoholu a závislosti

Akce Brno

Jak bezpečně pít: beseda o alkoholu a závislosti
Divadlo, Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Brno

Jak bezpečně pít: beseda o alkoholu a závislosti

Beseda o bezpečném pití – o alkoholu, závislosti, o hranici, za níž člověk ztrácí kontrolu. Jak hranice poznat, co dělat, když na nich stojíme my nebo naši blízcí. V cyklu besed kampaně #umelecnetrpi / #umelkynenetrpi přijdou na Divadelní fakultu JAMU hosté z Doléčovacího centra Lotos, která poskytuje sociální služby pro závislé na alkoholu v Brně. ( http://lotos-brno.cz/ )

Kdy? 21. 3. 2018 od 18:00
Kde? V "klidové místnosti" (bývalý DaliBar) na DF JAMU, Mozartova 1, Brno.

Vstup je zdarma, akce je otevřena pro všechny zájemce, nejen studenty uměleckých škol, nicméně studenti JAMU a ostatních uměleckých škol mají přednost. Kapacita limitována 30 lidí (sezení i stání), nezbytná rezervace do 11. 3. 2018 – https://goo.gl/forms/DrGhANYQvKn0Okmp1

Diskutovat přijdou Klára Kolofíková a Roman Petrželka.

Klára působí jako odborná vedoucí DC Lotos a terapeutka Bytu na půl cesty pro ženy, pracuje v Lotosu 10 let. Absolvovala výcvik v Gestalt terapii a tanečně-pohybové terapii, základní výcviky v arteterapii a dramaterapii, věnuje se práci s tělem a pohybem. Pracovala také pro Sdružení Podané ruce s drogově závislými. Doktorské studium psychologie na MU nedokončila, neboť zjistila, že už ji nebaví psát články a závěrečné práce. Kromě doléčovacího centra má ještě soukromou terapeutickou praxi pro širokou veřejnost.

Roman je vedoucí terapeut pobytového programu pro ženy v doléčovacím centru Lotos. Absolvoval hlubinně orientovaný terapeutický výcvik SUR a výcvik v systemické rodinné terapii zaměřené na trauma. Studoval adiktologii na LF v Praze, než si uvědomil, že Praha je příliš daleko. V DC Lotos pracuje téměř od jeho vzniku. Spolu s Klárou zajišťují provoz Bytu na půl cesty pro ženy a působí i v ambulantní formě poradenství pro závislé a jejich blízké.

Místo konání akce: Divadelní fakulta JAMU, Mozartova 1, Brno
Datum začátku akce: 21. Března 2018 18:00
Datum ukončení akce: 21. Března 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1963N 16.6112E

Případné změny si prověřte na webu akce Jak bezpečně pít: beseda o alkoholu a závislosti

Jméno organizátora: Umělec netrpí
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce