Jak cestovat po vlastní ose a bez cestovek

Akce Liberec

Jak cestovat po vlastní ose a bez cestovek
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Liberec

Jak cestovat po vlastní ose a bez cestovek

Právě dokončujete školu a rádi byste někam vyrazili, ale nevíte "jak na to"? Odrostli Vám děti a Vy byste se rádi konečně "podívali do světa"? Chcete vidět místa z cestopisných seriálů na vlastní oči, ale zájezdy jsou šíleně drahé? Toužíte po dobrodružství, ale zároveň máte tak trochu obavu "zda to přežijete"?
Příjďte se poradit! Cestovatel Janko Vám poradí, jak se dostat na Vámi vytoužené místo s hrdým vědomým, že jste to zvládli sami a levněji. Během přednášky se s Vámi podělí o své zkušenosti z cest po Evropě a po Jižní Americe. Probere s Vámi základní otázky, které je vhodné si před cestou položit a na co si během cestování po vlastní ose dát pozor.

Cestovatel a divadelník Janko Polák aktivně cestuje od roku 2011, kdy se účastnil mezinárodního divadelního projektu Masks on Stage zaměřeného na obnovení tradice masek Commedie dell´Arte. V roce 2014 založil mezinárodní festival Flying Freedom Festival (https://www.flyingfreedomfestival.com/), v rámci kterého navštívil Polsko, Francii, Portugalsko, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko a samozřejmě Českou Republiku. Pravidelně hraje a vede dílny improvizací s maskami Commedie dell´Arte v zemích jižní Evropy (Itálie, Slovinsko, Švýcarsko, Francie, Portugalsko, Maďarsko a další). Od roku 2014 se také věnuje saunovým ceremoniálům a reprezentoval Slovensko na mistrovství světa 2015 v rakouském Bad Gastein. V zimě 2016/2017 podnikl čtyřměsíční cestu po Jižní Americe, v rámci které vedl týdenní dílnu hraní s maskami Commedie dell´Arte u jezera Titicaca v Bolívii a hrál v Chile a Argentině. V současnosti žije ve Francii, dokončuje studia Aplikované etiky na KTF UK a připravuje další setkání Flying Freedom Festivalu v Estonsku, Rumunsku, Portugalsku a Kambodži. Mluví slovensky, česky, anglicky, italsky, španělsky a francouzsky. A těší se na setkání s Vámi ;-)

Místo konání akce: Knihkupectví a antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec
Vstupenky: http://www.evstupenka.cz/jak-cestovat-po-vlastni-ose-a-bez-cestovek-e32716.htm
Datum začátku akce: 30. Května 2017 18:00
Datum ukončení akce: 30. Května 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.7686N 15.057E

Případné změny si prověřte na webu akce Jak cestovat po vlastní ose a bez cestovek

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce