Jak si postavit dům za 360 tis.

Akce Olomouc

Jak si postavit dům za 360 tis.
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.pelisky.org
Další akce ve městě Olomouc

Jak si postavit dům za 360 tis./ Olomouc

celodenní intenzívní seminář s Ondrou Netíkem, stavitelem 20 slaměných a dřevěných domů a permakulturním alternativcem a nadšencem

místo konání
Živá zahrada, Olomouc
http://www.zivazahradaolomouc.cz/

Pokud se rozhodnete stavět domek v přírodě, postupně zjistíte, že když nejste zavřeni v bytě v patrovém domě, kde nemáte kontakt se zahradou a zemí, vůbec nepotřebujete tolik prostoru v domě. Nahradí Vám jej okolí, zahrada, velká okna nebo dveře otevřené do okolního prostoru venku. Ušetříte velké množství peněz, protože cena domu se vždy počítá dle velikosti obestavěného prostoru. Pak, jak říká Onda Netík, stavitel mnoha slámových a dřevěných domů, si rozmyslíte pokoj pro hosty za 200 tisíc nebo šatnu za 150, když vás celý dum může stát 500 tisíc...

Přemýšlejte jinak, o prostoru, svých potřebách, o tom, co přesně v domě chcete dělat. O možnosti prostor co nejvíce zjednodušit nebo stavět postupně po malých částech. Malé domy jsou variabilní, hezké a cenově dostupné...
Bydlení bez hypotéky znamená změnu myšlení, osvobození se od společností vsugerovávaných představ a od diktátu konzumu a v nejdůležitějším momentu je to CESTA K VAŠÍ SVOBODĚ... Pokud chcete stavět jinak, ukážeme vám k tomu cestu na našich dvou celodenních intenzívních seminářích, které vám změní pohled na stavění a pak i život .-)

JAK STAVĚT DŮM JINAK - PŘÍRODNĚ, LEVNĚ A S DUŠÍ

Stavba domu je cesta, zkouška dospělosti. Můžete si nechat dům postavit, nebo jí projít, užít si jí, a na konci stanout proměněn.
Mnozí vnitřně cítíme, že stavebnictví ztratilo duši domova, srdce, stalo se bussinesem. I já to cítil.

Jsem buřič a odmítám cesty konzumu. Jsem permakulturista co se učí od přírody. Jsem hledač smyslu bez iluzí a klamů. Jsem muž co se raduje ze schopnosti tvořit.

Po deset let jsem poznával přírodní materiály a jak z nich stavět. A pak jsem se rozhodl postavit svůj dům svépomocí za 350.000,- Ten dům už stojí.

Ondřej Grob Netík

PROGRAM

- Skutečný smysl domu (návrat ke kořenům a pochopení jak a kde stavebnictví zbloudilo)
- Jak vybírat místo pro svůj život.
- Jak navrhnout dům dle svých skutečných potřeb
- Kde leží náklady na stavbu a jak se dají snížit
- Přídavek: Co třeba důn ze slámy
Během semináře a prezentace budou jen krátké přestávky.

VSTUPNÉ 900 Kč na celodenní seminář

REGISTRACE

Registraci provádíme automaticky hned po uhrazení vstupného 900 Kč na č.účtu Fio banky 2600555180/2010

Platba je nevratná a přenositelná na náhradníka, je nutné do poznámky pro příjemce uvádět vaše jméno, pokud je název účtu po jiným jménem a nejdůležitější je správný variabilní symbol dle data akce ( zde 1410). Pokud je uveden chybně nebo vůbec, není možné platbu ke konkrétní akci přiřadit!

Odeslanou platbou dáváte souhlas s podmínkami registrace a jste automaticky registrováni, další e mail neposíláme, všechny informace najdete vždy na www.pelíšky.org. Seznam registrovaných bude uveden cca dva týdny před akcí na webu.

Po registraci platbou pošlete e mail na sluncebrno@gmail.com , abyste byli zařazeni do adresáře Pelíšků a dostávali aktuálně cca jednou měsíčně informace.

PRO VELKÝ ZÁJEM DOPORUČUJEME SE REGISTROVAT CO NEJDŘÍVE, KAPACITA JE OMEZENA

Místo konání akce: Živá Zahrada, Horní náměstí 5 Edelmannův Palác, Olomouc
Vstupenky: https://www.pelisky.org/single-post/2017/01/14/JAK-POSTAVIT-DUM-ZA-350Tis
Datum začátku akce: 14. Října 2017 10:00
Datum ukončení akce: 14. Října 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5941N 17.2509E

Případné změny si prověřte na webu akce Jak si postavit dům za 360 tis./ Olomouc

Jméno organizátora: Pelíšky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce