Janek Ledecký - Vánoční tour 2017

Akce Ostrava

Janek Ledecký - Vánoční tour 2017
Koncerty
Web organizátora:
www.dk-akord.cz
Další akce ve městě Ostrava

Janek Ledecký - Vánoční tour 2017

Vánočně laděné písně, Jankovy stěžejní hity i songy z nového alba. Takové bude Vánoční turné 2017, na kterém Janka Ledeckého vedle kapely doprovodí i místní dětský pěvecký sbor Mrňousci.

Janek Ledecký je jednou z našich nejznámějších hudebních hvězd. Poprvé si získal pozornost publika jako frontman rockové kapely Žentour. Ta vydala své první album Žentour 001 v roce 1987. V roce 1989 vyhrála TV hitparádu „Triangl“ s písničkou „Utajený světadíl“ hned 3× za sebou a v létě získala s „Promilujem celou noc“ Bratislavskou lyru na nejprestižnějším Československém mezinárodním hudebním festivalu. Následoval singl „Všechno bude fajn“ a Žentour byl definitivně katapultován z rockových klubů na stadiony. Album Žentour 003 se stalo nejprodávanějším na trhu. Následovalo album Žentour 005 s legendárním hitem „Proklínám“. Dvě zlaté a platinové desky posunuly Žentour na první místa radiových a televizních hitparád.

Janek Ledecký pokřtil spolu s Ondřejem Hejmou, producenty Honzou Ponocným a Jonášem Ledeckým a s vydavatelem Ladislavem Vajdičkou nové, po deseti letech první sólové autorské album Na konci duhy (BrainZone). Ledecký v něm navazuje na svou silnou písničkářskou éru devadesátých let. V Hard Rock Cafe Praha představil i videoklip k singlu Já se vracím od Tomáše Krejčího.Ledecký se s novou deskou nesnaží reagovat na současné dění, naopak se snaží o nadčasovost a pozitivní vyznění své hudby.

Místo konání akce: Dům kultury Akord, Náměstí SNP 1, Ostrava
Vstupenky: http://vstupenky.dk-akord.cz/akord/titledetail/1217-janek-ledecky
Datum začátku akce: 23. Listopadu 2017 19:00
Datum ukončení akce: 23. Listopadu 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7911N 18.2385E

Případné změny si prověřte na webu akce Janek Ledecký - Vánoční tour 2017

Jméno organizátora: Dům kultury Akord
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
Multifunkční aula GONG, Ostrava
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava