Jarní úklid Střižáku 2018

Akce Ústí nad Labem

Jarní úklid Střižáku 2018
Akce pro děti, Jiné akce
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Jarní úklid Střižáku

Úklid jižní strany Střížovického kopce (přístup na kopec od Plavecké haly Klíše z ulice U Koupaliště). Úklid probíhá v partnerství s Pohyb po Ústí - bez špíny a odpadků v rámci každoroční akce Ukliďme Česko (zajištění rukavic, pomůcek a pytlů na odpad), svoz odpadu zajistí ÚMO Město.
Lokalita jižní strany Střížovického kopce nad městskými parkovišti je plně v majetku Statutární město Ústí nad Labem - Magistrát města Ústí nad Labem. Dlouhodobě neudržovaná, zanedbaná. Pod křovím a trávou se nachází - na první pohled ne úplně viditelný - zarostlý odpad. Střepy, plastové lahve, igelity, plechovky apod. Kdysi zde býval krásný výhled na Klíše, s lavičkami. Ty byly zcela zničeny a jejich torza využívána pouze těmi, kteří se neštítili na ně usednout a jejich okolí ještě zatížit dalším nepořádkem. Ve spolupráci s ÚMO Město byly odstraněny. Výhled z nich už vedl pouze do křoví s odpadky. Plné nepořádku a zarostlé skládky je i křoví a městská parcela nad horním parkovištěm. V sobotu 7. dubna se pokusíme spolu s Pohyb po Ústí - bez špíny a odpadků proměnit tuto stranu kopce, ze které rádi vstupují do lokality pejskaři, běžci, studenti a obyvatelé ulic Na Spálence a U Koupaliště - v o něco lepší místo.
P.S. pokud se vám nehodí datum a/nebo čas či území, pojali jsme Jarní úklid Střižáku jako neomezený :) sbírejte prostě kdykoli a kdekoli, nejen onen den a čas a pošlete nám fotku svého úlovku a úklidu, moc rádi ji zveřejníme a přidáme vás mezi "nás" :) děkujeme, že spolu s námi pečujete o toto místo!

Místo konání akce: Kleische Strisowitzer Berg, Na Spálence, Ústí nad Labem
Datum začátku akce: 7. Dubna 2018 10:00
Datum ukončení akce: 7. Dubna 2018 13:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6682N 14.0145E

Případné změny si prověřte na webu akce Jarní úklid Střižáku

Jméno organizátora: Kleische Strisowitzer Berg
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce