Jevišovická jitrnice 2017

Akce Jevišovice

Hody, Vaření, Gastronomie, Zvyky a tradice
Restaurace Sýpka, Jevišovice
Web organizátora:
www.jevisovice.cz/
Web mesta/obce:
www.jevisovice.cz/
Další akce ve městě Jevišovice
Podrobnější informace: Mgr. Pavel Málek, starosta

Soutěžit mohou všichni!
Těšte se na lahodné domácí jitrnice, které v době soutěžní přehlídky připravují obyvatelé Jevišovic a širokého okolí. Vzorek svého zabíjačkového umění může totiž přinést každý. O tom, která jitrnice má ten nejlepší poměr masa, jater a koření rozhodnou ochutnavači, kterými se stanou všichni přítomní milovníci zabíjačkových specialit. Na výrobce nejlepších jitrnic čeká diplom a věcné ceny, například víno. V rámci akce nebude chybět živá hudba.

Pravidla soutěže o nejlepší jitrnici

  • V době od 23. do 27. ledna dodejte panu Hubatkovi (tel. 778 444 181) na adresu Jevišovice 357 čtyři kusy jitrnic o délce přibližně 20 cm.
  • 28. ledna proběhne samotná veřejná ochutnávka v restauraci Sýpka v Jevišovicích. Hlasovat mohou všichni přítomní pomocí bodovacích lístků, které jsou navíc slosovatelné.
  • Výrobci nejlepších vzorků jitrnic budou odměněni věcnými cenami., stejně jako šťastní majitelé vylosovaných bodovacích lístků.

 

Neděláte jitrnice? Nevadí, vyhrajte lístky na Olympic!
Organizátoři připravili pro všechny zájemce také tipovací soutěž o dvě vstupenky na koncert skupiny Olympic, který se koná 27. května v Jevišovicích. Stačí si tipnout, kolik jitrnic celkem bude k vidění a ochutnávání 28. ledna na degustační soutěži. Své tipy mohou soutěžící psát už teď do komentářů a zpráv na Facebookové stránce Jevišovic www.facebook.com/Jevisovice. Výherci budou odměněni během gurmánského jitrnicového večera na Sýpce.

 

Dobrou chuť a těšíme se na viděnou!

Jméno organizátora: Obec Jevišovice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Pálení čarodějnic na pivovaru
Starý pivovár Rosice, Rosice
Pálení čarodějnic na pivovaru
Starý pivovár Rosice, Rosice
Sázavský šmak
náměstí Voskovce a Wericha, Sázava
Pálení čarodějnic
Středisko volného času, Most
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem