Julius Caesar

Akce Praha

Julius Caesar
Divadlo
Další akce ve městě Praha

Julius Caesar

Shakespearova slavná politická tragédie nabízí hvězdné obsazení. Ben Whishaw (Skyfall, Atlas mraků, Humr) a Michelle Fairley (Hra o trůny, Městečko Fortitude) se objeví v rolích vzbouřenců Bruta a Cassia, David Calder (Ztracené město Z) hraje Caesara a David Morrisey (Živí mrtví, NT Live: Kati) Marka Antonyho. Přímý přenos očekávaného představení z nového divadla bývalého ředitele NT Nicholase Hytnera, The Bridge Theatre.

anglicky / české titulky
♠ Kino Aero (Praha): http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/

délka představení: zhruba 120 minut bez přestávky

Caesar se triumfálně vrací do Říma a lid ho nadšeně vítá. Autokratova popularita ale vystraší vzdělanou elitu, která se rozhodne politika odstranit. Po Caesarově smrti ovšem v ulicích vypukne občanská válka.

Inscenace v režii Nicholase Hytnera zamíchá část diváků v divadle Bridge do davu, jenž v ulicích vítá Caesarův návrat, mezi kongresmany, kteří se stanou svědky jeho vraždy, mezi shromáždění, které se sejde na jeho pohřbu, i do chaosu, jenž se po něm rozpoutá.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ben Whishaw (The Danish Girl, Skyfall, Hamlet) and Michelle Fairley (Fortitude, Game of Thrones) play Brutus and Cassius, David Calder (The Lost City of Z, The Hatton Garden Job) plays Caesar and David Morrissey (The Missing, Hangmen, The Walking Dead) is Mark Antony. Broadcast live from The Bridge Theatre, London.

Caesar returns in triumph to Rome and the people pour out of their homes to celebrate. Alarmed by the autocrat’s popularity, the educated élite conspire to bring him down. After his assassination, civil war erupts on the streets of the capital.

Nicholas Hytner’s production will thrust the audience into the street party that greets Caesar’s return, the congress that witnesses his murder, the rally that assembles for his funeral and the chaos that explodes in its wake.

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/
Datum začátku akce: 22. Března 2018 19:45
Datum ukončení akce: 22. Března 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Julius Caesar

Jméno organizátora: NT Live: přímé přenosy z Londýna
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Všelibice
Kulturní dům Všelibice, Všelibice
MUZIKÁLY NARUBY
Hrad Šternberk, Šternberk
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem