Junglist Soldiers with Aries (UK)

Akce Litoměřice

Junglist Soldiers with Aries (UK)
Zábava, párty
habañero music bar, Litoměřice
Další akce ve městě Litoměřice

Junglist Soldiers with Aries (UK)

V novém roce opět přinášíme raggajungle večer a pro první párty tohoto typu v roce 2017 jsme se rozhodli pozvat speciálního hosta z UK, který jede v únoru svou tour po ČR.

-- ARIES --
je jedním z nejvíce viditelných jungle/drum and bass anglických producentů současnosti.. Jako DJ a producent, tvoří velké vlny již od dob prvního releasu v roce 2005.
Úzce spřažen s lidmi kolem Co-Lab Recordings, Chopstick Dubplate, LION FIRE, Born on Road, atd, vydává ARIES pecku za peckou, jako na běžícím páse.

- HUNDREAD -
je jedním z nejaktivnějších českých raggajungle/dubwize DJs a promotérů současnosti. Jeho cesta k DJingu začala na Czechteku roku 2002, kde se jako mladý ještěr beznadějně zamiloval do krásy spojení reggae s lámanými beaty v podání Gardenzitty Sound Systemu. Od té doby se začal Hundread o raggajungle vášnivě zajímat a dodnes nepolevil.

Začátky byly nevinné - garáž, hifi věž, počítač, Traktor a banda puberťáků vtípkujících o vlastním sound systému. Postupem času ale celá tahle sranda nabrala na vážnosti a vygradovala roku 2007 koupí prvních gramofonů a založením Saigon Project Sound Systemu - prvního reggae/raggajungle soundu na severozápadě. Tímto okamžikem se začal Hundread věnovat hraní a promování akcí naplno.

- Fredy High -
je služebně mladým producentem a ještě mladším DJem, který je na scéně vidět čím dál tím více. Jeho cesta začíná posloucháním reggae hip-hopových mashupů a remixů, což ho dovádí k nainstalování DAW a prvním pokusům s hudební produkcí. Když po pár týdnech pokoušení se o slazení instrumentálky s acapellou zjišťuje, že to není jen tak, začíná zkoušet "remixování" a náhodou vyplodí první "něcojako" raggajungle track, který ho nakopává k dalšímu zkoušení. Čím více songů má Fredy High na svém účtě, tím více přemýšlí o naučení se řemeslu zvaném DJing, a tak kupuje první konzoli a po boku Hundreada vyráží na svá první veřejná vystoupení.

- Massta -
pracuje na svém bio už řadu let, ale je toho tolik, že snad ve stáří napíše radši paměti, které vzniknou z úžasných zážitků z let na České dnb scéňe :)
Na této párty vystoupí za barvy basscoffee.cz

Vstup 50 Kč

Další informace již brzy...

Místo konání akce: habañero music bar, Tyršovo náměstí 267/6 (prostory bývalé restaurace Hrádek), Litoměřice
Datum začátku akce: 17. Února 2017 18:00
Datum ukončení akce: 18. Února 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.5362N 14.1297E

Případné změny si prověřte na webu akce Junglist Soldiers with Aries (UK)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Caveman
Dům kultury Střelnice, Rumburk
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem