Just Ride! Winter 2017 - Špindlerův Mlýn

Akce Špindlerův Mlýn

Just Ride! Winter 2017 - Špindlerův Mlýn
Sportovní akce, Zábava, párty
Skiareál Špindlerův Mlýn, Špindlerův Mlýn
Další akce ve městě Špindlerův Mlýn

Just Ride! Winter 2017 - Špindlerův Mlýn

Další ročník oblíbené série snowboardových a freeski happeningů na českých horách je tu po roce zase pro vás! I letos se za vámi vydáme celkem do šesti předních českých a moravských zimních středisek a přivezeme bohatý program pro ten nejlepší den na horách. Celá tour bude pokračovat už v sobotu 28. ledna a tradičně jí přivítá Skiareál Špindlerův Mlýn a místní Snowparky Špindlerův Mlýn!

Akci vám přináší internetový magazín Freeride.cz společně s partnery Sony - Action Cam / SONY CZ / SK, Samosebou.cz, Mercedes-Benz Česká republika, HORSEFEATHERS CLOTHING, Budweiser Budvar, Red Bull, SWIS-SHOP.cz, NEV-DAMA cestovní kancelář, KitKat, FUJIFILM.CZ a Jack Daniel's Tennessee Whiskey.

A co všechno vás čeká?

➡️ TEST CENTRUM ⬅️

Základem celé akce je opět test centrum výbavy většiny značek na českém trhu. Testování bude samozřejmě zdarma, bude podmíněné pouze registrací ve Freeride.cz stánku a výměnou vašeho průkazu za tzv. demo pass, na základě kterého se prokážete u stánků jednotlivých firem. O konkrétních značkách a ukázky produktů, které letos budete moci vyzkoušet, vás budeme před první zastávkou průběžně informovat. A pozor, novinkou je letos test centrum několika freeski značek, takže i freeskieři si přijdou na své!

➡️ SAMOSEBOU.CZ CHILL-OUT ⬅️

Třídíme odpad, to je přece samosebou. Samosebou.cz je projekt firmy Eko-Kom, starající se o systém sběru a recyklace odpadu. Ano, to jsou ty barevné popelnice a kontejnery, které (naštěstí) potkáte na každém rohu. Samosebou.cz má za úkol osvětu týkající se třídění odpadu v České republice a díky partnerství s tímto projektem se i Just Ride! stává čistou ekologickou akcí. V Samosebou.cz chill-outu si budete moci posedět v křeslech vyrobených z recyklovaných materiálů, dozvědět se zajímavé informace o třídění a recyklaci odpadu, vyhrát v zábavných soutěžích zajímavé ceny nebo si třeba nabít svůj mobilní telefon!

➡️ SONY ACTION CAM FILM YOUR RUN ⬅️

Světoznámá firma Sony poslední roky víří vody na trhu tolik oblíbených malých “POV” (Point-Of-View) kamer. Jejich produkty z řady Sony - Action Cam jsou vysoce hodnoceny v prestižních testech a oceňovány předními světovými filmovými produkcemi na poli extrémních sportů. A právě na tyto kamery vaše jízdy ve snowparku v průběhu dne vždy natáčí náš “follow-cam master”. Natočené záběry vám po akci zašleme na váš e-mail a navíc ty nejlepší z celé tour budou na facebookovém profilu Just Ridu bojovat o parádní ceny od SONY CZ / SK!

➡️ HORSEFEATHERS STORES WAXING POINT & MORE ⬅️

Mezinárodně nejúspěšnější česká outerwearová značka HORSEFEATHERS CLOTHING, která má ve svém týmu jména jako Eiki Helgason, Tyler Chorlton, Petr Horis Horák nebo Klaudia Medlová žije snowboardingem, a proto s námi letos vyráží na Just Ride tour. Kromě samotné Horsefeathers outerwear kolekce, kterou si zde můžete nejen prohlédnout, ale i otestovat, budete moci nahlédnout také do obchodů Horsefeathers stores a nechat si zde zdarma udělat servis vašeho prkna, soutěžit o hodnotné ceny v Horsefeathers Water Bottle Flip Challenge nebo si zazávodit v Horsefeathers Jib Contestu (viz níže).

➡️ SWIS SHOP FREE COACHING ⬅️

Nedílnou součástí všech Just Ridů je “free coaching”, tedy výuka zdarma. Letos se tohoto úkolu zhostil náš nový partner Swis Shop. Jejich tým profesionálních trenérů s licencí vám ukáže jak na začátky snowboardingu, ale také jak se zlepšit ve snowparku.

➡️ JACK DANIEL’S FIRE BAR ON SNOW ⬅️

Letošní Just Ride! se opět rozpálí díky našemu partnerovi Jack Daniel's Tennessee Fire! Už na kopci můžete využít lahodného sortimentu Jack Daniel’s Fire baru vylepšeného o příjemný chill-out, kde samozřejmě nebude chybět ani hřejivý oheň.

➡️ KIDS SNOWBOARD TOUR 2017 BY SNOWBOARDEL & HORSEFEATHERS ⬅️

Myslíme i na ty nejmenší a záleží nám na budoucnosti snowboardingu, a proto letos společně se Snowboardelem a HORSEFEATHERS CLOTHING uvádíme v rámci Just Ride! druhý ročník freestylové série nesoucí letos název Kids Snowboard Tour 2017. Na každé Just Ride! zastávce se pojede buď přímo ve stanovém městečku nebo ve snowparku závod pro mladší 15 let. Ti nejlepší odmění Snowboardel a Horsefeathers parádními cenami přímo v místě konání a navíc budeme všem sčítat body za celou šestidílnou tour, ze které vzejdou celkoví vítězové. Ti budou odměněni sponzoringem od výše jmenovaných partnerů!

➡️ HORSEFEATHERS JIB CONTEST ⬅️

Just Ride! sice nejsou závody, ale menším pohodovým jib contestem každou zastávku vždy uzavíráme. Na minimálně jedné speciální překážce připravené přímo ve stanovém městečku se pojede v Horsefeathers Jib Contestu o super ceny od našich partnerů v čele s HORSEFEATHERS CLOTHING. Závodit se bude jak ve snowboardingu, tak ve freeskiingu!

➡️ KITKAT RELAX ZÓNA ⬅️

Naším novým partnerem pro letošní rok je KitKat - světoznámá značka čokoládových tyčinek v červeném obalu. KitKat má pro vás připravenou relax zónu - v jejich stánku si kdykoliv můžete dát pauzu na stylových červených fatboyích a u toho surfovat na internetu díky Wi-Fi zdarma. Přímo v KitKat stánku se také můžete nechat se svými kamarády zvěčnit. Výsledné fotky najdete ve facebookové galerii KitKat, kam budou po každé zastávce Just Ride nahrány.

➡️ FIRE AFTERPARTY BY JACK DANIEL’S ⬅️

Jaká by to byla snowboardová / freeski akce bez afterparty a ani letos tomu nebude jinak. Každou zastávku zakončí mocná Fire Afterparty by Jack Daniel's Tennessee Whiskey, během které se můžete těšit na Jackovy hostesky, welcome drinky, focení na instaxy a samozřejmě na DJs, které znáte z Freeride.cz mejdanů.

Další info budeme průběžně doplňovat tady na události, vy si zatím zapište do kalendáře sobotu 28. ledna Špindlerův Mlýn - Svatý Petr a pozvete všechny svoje kamarády! ;-)

Těšíme se na vás!

Místo konání akce: Skiareál Špindlerův Mlýn, Špindlerův Mlýn 281, Špindlerův Mlýn
Datum začátku akce: 28. Ledna 2017 09:00
Datum ukončení akce: 28. Ledna 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7243N 15.6004E

Případné změny si prověřte na webu akce Just Ride! Winter 2017 - Špindlerův Mlýn

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ZDENĚK IZER vyndávací, zas tam dací
Pelclovo Divadlo, Rychnov nad Kněžnou
Tros Discotequos
Masarykovo divadlo, Jičín
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
MAXIM GALKIN
Obecní dům, Praha
CAVEWOMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
ZITRON - RUKU NA SRDCE V KOPŘIVNICI
Kulturní dům Kopřivnice, Kopřivnice