K Peruánským šamanům za sebepoznáním

Akce Praha

K Peruánským šamanům za sebepoznáním
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
energiezeme.cz
Další akce ve městě Praha

K Peruánským šamanům za sebepoznáním

TERMÍN POTVRZEN
Jirka Hokr se vrátil z další, již páté, výpravy do Peru a Ekvádoru a poví nám o svých zážitcích se šamany, medicínou a poznáním sebe sama.
První měsíc Jirka vedl skupinu přátel do pralesa, hor a pouště za medicínami ayahuascou, kaktusem San Pedro a temascalem - potní chýší. Navštívili velmi silná energetická místa jako prastarý kámen Kumpanama uprostřed džungle nebo mystický chrám Chavín v Andách. Během dalších dvou měsíců se, nyní už sám, učil u šamana Cristiana v horách novým šamanským technikám, poznával místní kulturu potomků Wari, navštěvoval posvátná horská jezera a s kaktusem San Pedro se nořil do hloubek sebe sama, aby očistil svůj život od iluzí, které byl již připraven prohlédnout. A nakonec na jihu Ekvádoru prošel intenzivním rituálem Hledání Vize, při kterém se čtyři dny v horách v tichosti, o samotě, bez jídla, bez vody napojoval na pachamamu, matku zemi, aby požádal o svých 365 modliteb, odpovědí, proseb.
Při vyprávění vás bude mrazit, zasmějete se a dozvíte se zajímavé informace o rostlinách, šamanské práci, místní kultuře i fungování lidské mysli. Jirka navíc velmi otevřeně mluví o vlastních myšlenkových pochodech a problémech, které si na výpravě řešil. To vám může pomoci otevřít své srdce a najít si v tom zrcadlo pro svá vlastní témata.
Aby vaše zkušenost z vyprávění byla autentičtější, budete moct na místě vyzkoušet výluh z šamanského tabáku Mapacho. Ten bude možné po přednášce i koupit zároveň se Sangre de Drago, "všelékem" z pryskyřice stromu Croton lechleri.
Vyprávění bude i lákadlem na další výpravy, které Jirka do Peru pořádá a ke kterým se můžete také přidat. Více info zde: http://www.energiezeme.cz/#vyprava

O vypravěči:
Jirka při své práci kombinuje šamanské tradice, kterým se naučil v oblasti peruánských And a Amazonie s moderními poznatky z psychologie. Na práci s energií ve své praxi používá zpěv s šamanským bubnem nebo chřestidlem a pro lepší porozumění nevědomým procesům sáhne pro tarotové karty. Pravidelně navštěvuje Peru, kam také pořádá výpravy za sebepoznáním. Více o jeho práci najdete na EnergieZeme.cz

Místo konání akce: Centrála, Jateční 39, Praha
Vstupenky: https://www.smsticket.cz/vstupenky/11008-k-peruanskym-samanum-za-sebepoznanim
Datum začátku akce: 13. Prosince 2017 18:30
Datum ukončení akce: 13. Prosince 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.1007N 14.4515E

Případné změny si prověřte na webu akce K Peruánským šamanům za sebepoznáním

Jméno organizátora: Energie Země
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Karma
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Filozofie pro život
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha