KABARET HRDOBCI

Akce Ostrava

Jiné akce
Další akce ve městě Ostrava

KABARET HRDOBCI

Tvůrčí skupina Hrdobci uvádí další, speciální, živé vystoupení s řadou hostů, kteří se Vám představí v žánrově širokém spektru výstupů. Těšit se můžete na řádně proválený večer plný pověstných Hrdobčích taškařic.

Na kabaretu vystoupí:
Thom Artway Zpěvák, textař a kytarista, který aktuálně patří k nejuznávanějším mladým muzikantům české kulturní scény. V roce 2018 byl za svou druhou desku nominován na cenu Anděl v kategorii Sólový interpret.

Lucie Mikšánková
Zástupkyně pole dance – moderní taneční disciplíny, která spojuje prvky několika tanců a baletu s moderními prvky akrobacie a gymnastiky. Za svou dosavadní pětiletou kariéru Lucie dosáhla 7. místa na MS v pole dance ve Finsku nebo 4. místa v pole art v Praze.

Dali Mráz
Ostravský rodák, hudební skladatel, filmař, pedagog, ale především virtuózní bubeník, který je řazen mezi světovou bubenickou elitu. Již ve věku deseti let obdržel první celostátní ocenění a ve věku pouhých šestnácti složil k hudbu k celostátně distribuovanému filmu. Rovněž vystupoval téměř po celém světě a spolupracoval s řadou světových umělců.

Ondřej Hrabal
Zástupce oboru slam poetry a mistr republiky roku 2018 v tomto specifickém stylu básnického přednesu. Ondra se svou tvorbou vystupoval mimo jiné na Letenské pláni pro téměř 250 000 diváků. Vedle slamu se věnuje také poezii. Je autorem sbírky Nezkoušej se usmát a chystá další dílo s názvem Racci.

Karel Pomahač
Zástupce oboru, který se na kabaretu moc často nevyskytuje – magie, které se věnuje už patnáct let. Za tu dobu stihl obsadit třetí místo v mezinárodní soutěži v kouzlení v Uherském Hradišti, vystupovat v Česku i zahraničí, zúčastnit se kouzelnického srazu v Las Vegas nebo se potkat s Davidem Copperfieldem. A jeho specialitou je mikromagie!

ZMĚNA TERMÍNU Z 5. 12. 2020 NA 16. 4. 2021.

Vstupné: 444 A 999 KČ

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hypnotizér
Tylovo Divadlo, Rakovník
Elementálové, duchové přírody
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem