KLDR: Totalitní neznámo (přednáší Vladimír Váchal)

Akce Plzeň

KLDR: Totalitní neznámo (přednáší Vladimír Váchal)
Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.svetem.net
Další akce ve městě Plzeň

KLDR: Totalitní neznámo (přednáší Vladimír Váchal)

Severní Korea je země, kterou zná každý, přesto se do ní vydává jen zlomek cestovatelů. Jak to vypadá v KLDR okem plzeňského cestovatele Vladimíra Váchala, si můžete přijít poslechnout na jeho přednášku, která nás povede trasou jeho týdenní cesty. Na další pobyt se mu nepodařilo získat oprávnění. Co všechno viděl nebo spíš mu bylo ukázáno, můžete shlédnout na spoustě fotografií, které pořídil v květnu roku 2016. Z této netradiční cesty sebou přivezl také mnoho zajímavých věcí, které budete mít možnost zakoupit a prohlédnout si po skončení přednášky. Vydejte se do země, kde se zastavil čas a vše je podřizováno přísnému řádu. Pojďte se podívat na podobu dnešní KLDR.

Jmenuji se Vladimír Váchal a představím se Vám jako nadšený cestovatel, fotograf a milovník Blízkého východu, který jsem poprvé navštívil v roce 2007 a od té doby se do této oblasti pravidelně vracím, zejména pak do Íránu. Přestože jsem navštívil řadu jiných zemí, např. Bhútán, Bolívii, Maroko, Guatemalu či Arménii, Írán mně zaujal natolik, že jsem se rozhodl strávit několik měsíců studiem perského jazyka na institutu Dekhoda v Teheránu. Mám bohaté zkušenosti s průvodcováním po Íránu, plynně ovládám perský jazyk a doprovázím české firmy na jejich obchodních cestách do Íránu z pozice tlumočníka. V současnosti dokončuji magisterské studium na filozofické a v roce 2016 jsem již zdárně ukončil magisterské studium na právnické fakultě v Plzni. Jsem také průvodcem na svých expedicích do Íránu.

Přednáška proběhne v rámci festivalu Letem světem, který se koná 2. a 3. března v Plzni, vstupenky a informace o dalších přednášejících naleznete na www.svetem.net či na Cestovatelský festival Letem světem v Plzni (7. ročník)

Místo konání akce: Cestovatelský festival Letem světem, Vejprnická 56, Plzeň
Vstupenky: https://www.svetem.net/vstupenky/
Datum začátku akce: 3. Března 2018 13:10
Datum ukončení akce: 3. Března 2018 14:10
Pravděpodobné souřadnice: 49.743N 13.3343E

Případné změny si prověřte na webu akce KLDR: Totalitní neznámo (přednáší Vladimír Váchal)

Jméno organizátora: Cestovatelský festival Letem světem
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce