Kolínské posvícení 2018

Akce Kolín

Hody
Další akce ve městě Kolín

Kolínské posvícení

Poslední víkend v srpnu je ve znamení posvícení. Nejen v září, ale také poslední víkend v srpnu Vás čeká ještě spousta zajímavých akcí.

Ve čtvrtek 23. 8. začíná v Kolíně posvícení. A právě v tomto termínu můžete navštívit posvícenskou pouť u Starých lázní, která potrvá až do pondělí.

V neděli, tj. 26. 8., se v rámci Kolínského kulturního léta koná na Karlově náměstí další hudební podvečer. Od 17:30 se o zábavu pro celou rodinu postará Pískomil se vrací. Ta správná volba živé hudební zábavy pro mladé rodiny s dětmi, ale i čiperné seniory. Kapela se věnuje výhradně moderní dětské tvorbě a tvoří mezigenerační zábavu, při které se baví nejen děti, ale i rodiče. Už 6 let Pískomil objíždí domácí pódia a ročně stihne na 80 koncertů s vlastním repertoárem a pořádnou porcí muziky k dovádění. Kapela v čele s nerozlučnou dvojkou Kájou a Kyti známá z ČT a internetu po dvou letech zase zpátky v Kolíně na velkém koncertu.

Večer bude patřit dospělému publiku. Přijměte pozvání na koncert Orchestru Jaroslava Ježka. Přeneste se do třicátých let minulého století a nechte se unášet na vlně geniální hudby a krásných textů hlavních protagonistů Osvobozeného divadla. V programu zazní i písničky jejich českých a světových současníků. S Orchestrem Jaroslava Ježka, zpívají Alžběta Sosnovcová, Johana Jeřábková a Jiří Fiedler.

V pondělí 28. 8. se tradičně můžete těšit na Karlově náměstí na posvícenský trh.

Vstup ZDARMA.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
PIVNÍ SLAVNOSTI
Kempink Žralok, Plumlov