Komici s.r.o. 2018

Akce Plzeň

Komici s.r.o. 2018
Zábava, párty
Další akce ve městě Plzeň

Komici s.r.o.

Skvělé stand-up představení, ve kterém se představují ti nejlepší baviči z pořadu „Na stojáka“.
V Besedě vystoupí Miloš Knor, Daniel Ferenc a Petr Vydra.

Miloš Knor debutoval v roce 2007 v pořadu Na stojáka HBO. Prezentoval zde svou první povídku Poprvé. V roce 2008 založil uměleckou agenturu KOMICI s.r.o., od té doby se etablovali na pódiích divadel a klubů v celé ČR a na Slovensku. Je oblíbeným moderátorem a bavičem různých společenských akcí.

Daniel Ferenc je komik z Ústí nad Labem, který se proslavil zejména stand-upy na téma soužití Romů s většinovou společností. Narodil se do romsko-české rodiny, což do značné míry ovlivnilo jeho vyrůstání i vztahy v rodině. Jeho svět se zbortil v momentě, kdy dveře jejich bytu rozrazila policie a otce zavřeli za distribuci drog. Zabavila také majetek, a Dan se proto ocitl po čase bez prostředků na ulici. V té době si všiml inzerátu na konkurz na stand-up komiky v Praze, a protože vždy toužil být hercem, rozhodl se to zkusit. Dana vzali a on se brzy dostal také na televizní obrazovku, kde pravidelně vystupuje, a má vlastní pořad, se kterým objíždí republiku.

Petr Vydra, dramaturg, autor, interpret. Moderátor rádia ClassicFM. Píše divadelní adaptace, občas hry. Je autorem článků (nejen) o divadle (a nejen) v Literárních novinách, týdeníku A2, Loutkáři, zpravodajích přehlídky Loutkářská Chrudim. Své povídky příležitostně čte na autorských večerech. Bývá viděn, jak vystupuje v kabaretu, v stand-up comedy, usedá v porotách. Zájemce školí v komunikaci.

!!! Akce se koná na zahradě Měšťanské besedy. V případě nepříznivého počasí se přesouvá do interiéru !!!

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce