Koncert kapel Walden a After Hours

Akce Vacovice

Koncert kapel Walden a After Hours
Koncerty
Další akce ve městě Vacovice

Koncert kapel Walden a After Hours

Walden jsou mechový punk ze Šumavy, kapela pro čtenáře knížek Henryho Davida Thoreaua a Garyho Snydera a milovníky linorytů Josefa Váchala.
Kapelu založil v roce 2010 kytarista a písničkář Martin Patras po svém přestěhování na Prachaticko s hudebníky z místních undergroundových skupin. Stylově vychází z lo-fi poetiky amerických Sebadoh, Sonic Youth nebo Pavement a vlivů české alternativy i folku s důrazem na důležitost lokální scény i komunity. Vyznává DIY princip v tvorbě i citlivé vnímání přirody a krajiny.
After Hours vycházejí z klasického soundu 60. a 7O. let ve spojení s popovou melodičností let devadesátých. Zvuk je charakteristický silnými melodiemi, údernými refrény a kompaktně propracovaným spojením zpěvu, baskytary, bicích a dominantních hammondek s klavírem.Kapela oficiálně vznikla o Vánocích roku 2006 z bývalé a úspěšné českobudějovické skupiny IN MEMORY (viz www.bandzone.cz/inmemory). Zakládajícím členem byl klávesák JAN REINDL spolu s MICHALEM L. HOŘEJŠÍM (nyní The Drain, Kill The Dandies)

Místo konání akce: Vacovická hospoda, Vacovice, Vacovice
Datum začátku akce: 23. Února 2018 20:00
Datum ukončení akce: 24. Února 2018 01:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1439N 13.7811E

Případné změny si prověřte na webu akce Koncert kapel Walden a After Hours

Jméno organizátora: Vacovická hospoda
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce