Kreativ Ostrava 2018

Akce Ostrava

Výstavy
Další akce ve městě Ostrava

Kreativ Ostrava 2018

Informace pro zájemce o prodej na výstavě - vzhledem k velkému zájmu o výstavu je KREATIV Ostrava 2018 již zcela obsazena. Již nyní se však můžete přihlásit na jarní etapu této prodejní akce - KREATIV Ostrava 2019 - Jaro (29. - 31. března 2019) 

 

Pro milovníky ručního tvoření opět připravujeme oblíbenou výstavu KREATIV Ostrava. Po dobu tří dnů (9. – 11. listopadu 2018) se můžete inspirovat originálními nápady, vyzkoušet nejrůznější výtvarné techniky, podívat se na staré rukodělné dovednosti, nakoupit si kreativní materiál a pomůcky za výstavní ceny.  Pořídíte zde také jedinečné dárky pro vaše blízké k Vánocům nebo k jiné příležitosti. Těšit se můžete také na spoustu workshopů nebo výtvarných dílniček určených dětem, ale také dospělým kreativcům.

I letos pro vás máme připravenou prodejní výstavu QUILT Ostrava, která je již počtvrté součástí výstavy KREATIV Ostrava. Ozdobné prošívané deky – quilty a další výrobky patchwork výrobky vás určitě upoutají svou originalitou a dokonalých zpracováním.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce