Křest a zahájení prodeje knihy "Cesta vojáka"

Akce Chrudim

Křest a zahájení prodeje knihy "Cesta vojáka"
Kultura
Další akce ve městě Chrudim

Křest a zahájení prodeje knihy "Cesta vojáka"

Dne 5. června je zahájen předprodej knihy "Cesta vojáka" příslušníka 43. výsadkový prapor Chrudim rotmistra Michala Černého. Kniha zachycuje život výsadkáře rtm. Černého od jeho nástupu k Výsadkovému praporu jako vojáka základní služby, přes opakovaná zahraniční nasazení až po současnost. Příběh poutavě popisuje nejen motivaci ke vstupu k výsadkářům a tvrdý výcvik, ale i četná zahraniční bojová nasazení. Nevyhýbá se však ani pohledu otce a manžela snažící se skloubit vojenské povinnosti s mnohaměsičním odloučením na zahraniční misi.

http://www.cpress.cz/cesta-vojaka-2/

V souvislosti se zahájením prodeje je naplánován křest knihy s autorskou besedou a následnou autogramiádou, a to 15. června v Chrudimi od 18:00 na jinak veřejnosti nepřístupném Klubu chrudimských výsadkářů (Na Rozhledně 80) a 16. června v Jičíně. Besedu s autorem knihy bude moderovat zástupce velitele 43. výsadkového praporu major Ivo Zelinka.

10 Kč z každého prodaného výtisku jde ve prospěch Vojenského fondu soldidarity. VFS zřízený Armáda České republiky (Czech Army) a spravovaný Charita ČR slouží na pomoc rodiným příslušníkům padlým či těžce raněným vojákům ve službě.

Místo konání akce: 43. výsadkový prapor Chrudim, Obce Ležáků 14, Chrudim
Vstupenky: http://www.cpress.cz/cesta-vojaka-2/
Datum začátku akce: 15. Června 2017 18:00
Datum ukončení akce: 15. Června 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9356N 15.7976E

Případné změny si prověřte na webu akce Křest a zahájení prodeje knihy "Cesta vojáka"

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce