Kreyson - K2 - Perseus

Akce Jaroměř

Kreyson - K2 - Perseus
Koncerty
Nároďák, Jaroměř
Další akce ve městě Jaroměř

Kreyson - K2 - Perseus (Memorial Tour 2017)

Kreyson
Zakládající členové Pražské kapely Kreyson bubeník Robert Killer Vondrovic, kytarista Daniel Rohlik Krob a bývalý člen kytarista Radek Reddy Kroc, připravili v rámci Kreyson Memorial Tour 2017 obnovený koncertní program.
Je to právě 25. let kdy naposledy živě zazněl koncertní program k desce Anděl na útěku (1990).
Staronovou sestavu nazvanou Kreyson Memorial doplnili zpěvák Petr "Doldy" Dolének, basista Stanislav Jokiel a klávesista Marek Svoboda.

Program složený z písní vydaných na albu Anděl na útěku bude tak pro dlouholeté fanoušky připomínkou starých časů, těm mladým pak představí tvorbu kapely v době, kdy prožívala období své velké slávy.
Zpěvák Ladislav Křížek se těchto koncertů neúčastní.

Dívčí pop-rocková kapela K2 byla založena roku 2005 v Hradci Králové. http://www.kadve.eu/

Od té doby máme na svém kontě již dvě alba. První deska byla celá v angličtině, nahrály jsme ji v mnichovském Weltraumstudio a následně ji v roce 2009 vydaly. Při další tvorbě už jsme se rozhodly pro češtinu a ve studio Propast Petra Jandy jsme dokončily naši druhou placku s názvem Odejdeš.

Za dobu své působnosti jsme stihly odehrát již přes tisíc koncertů nejen v České republice, ale také v sousedních zemích, a dokonce i v Bulharsku.

Jen v roce 2013 mohly posluchači Kádvojky slyšet na více než 70 akcích. Dívčí parta K2 se úspěšně zúčastnila i mnoha hudebních soutěží (Emergenza, EvropaHit, Naděje Beatu…). V říjnu 2015 jsme vydaly třetí autorskou desku k desátému výročí působnosti na české hudební scéně s názvem "Tři".
PERSEUS
http://www.perseusband.cz/
Perseus je česká speed- heavy metalová kapela pocházející z Olomouce, kterou založil v roce 2009 zpěvák a skladatel Mirek Spilka. Kapela vydala v roce 2009 první demo s názvem Callibos M.S. a o rok později své kompletní studiové album s názvem Nosferatu(2010). V Nosferatu se odráží prvky mnoha různých žánrů např. POWER/SPEED/MELODY METALU a pod.

Od roku 2013 kapela vystupuje pod názvem Perseus a v roce 2014 vydává úspěšné album Říše vlků. Při křtu tohoto alba v olomouckém U-klubu vzniká koncertní nosič s DVD i audio stopou, nazvaný "Živák z Olomouce". Po menších personálních změnách na postu kytaristy, obohacení o vokalistu, klávesáka a manažera vzniká současná úderná sestava, která má za sebou četná vystoupení, mimo jiné na velkých festivalech jako Masters of Rock 2015, Bounty Open Air 2015 a dalších úspěšných akcích. Kapela se objevovala také na TV Rebel a v rádiích jako Rádio Čas Rock, čímž se dostala do podvědomí širokého spektra posluchačů v celé ČR. Úspěšný rok 2015 kapela zakončuje zdařilým tour s kapelami Salamandra a Rimortis. V roce 2016 plánuje Perseus v pořádí své druhé studiové album, na niž se materiál pomalu rodí.

Současná šlapající úderka sestává z těchto členů:

Místo konání akce: Nároďák, Národní 54, Jaroměř
Datum začátku akce: 8. Dubna 2017 20:00
Datum ukončení akce: 9. Dubna 2017 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.3566N 15.914E

Případné změny si prověřte na webu akce Kreyson - K2 - Perseus (Memorial Tour 2017)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Dalibor Janda
Masarykovo divadlo, Jičín