Kris Kristofferson

Akce Sychrov

Kris Kristofferson
Koncerty
Další akce ve městě Sychrov

Kris Kristofferson

KRIS KRISTOFFERSON: VĚTŠÍ HVĚZDA V AREÁLU SYCHROVSKÉHO ZÁMKU ZATÍM NEVYSTOUPILA

V sobotu 1. července 2017 se v areálu zámecké zahrady na Sychrově uskuteční koncert žijící legendy americké country music Krise Kristoffersona. I kdyby vám country neříkalo téměř nic, čtyři jména by si měl zapamatovat každý: Willie Nelson, Waylon Jennings, Johnny Cash a Kris Kristofferson. Tahle čtveřice, která několikrát vystupovala i společně, patří mezi absolutní legendy svého žánru. Dva z nich už si naživo bohužel neposlechnete, ale vynechat koncert Krise Kristoffersona by byla velká chyba!

Můžeme se těšit na legendární hity jako Me and Bobby McGee, For the Good Times, Sunday Mornin’Comin’Down nebo Help Me Make It Through the Night. Návštěvníky tedy čeká opravdu mimořádný zážitek!

Kris Kristofferson (*1936 v Texasu v USA) je americký filmový herec, osobitý zpěvák, textař a hudební skladatel v žánru country music. Studoval v anglickém Oxfordu, v americké armádě létal s vrtulníkem. Během vojenské služby začal vystupovat v armádních klubech na vojenských základnách NATO. V roce 1965 se seznámil s Johnny Cashem. První profesionální smlouvu získal v roce 1968. Kromě megahitů typu Me and Bobby McGee, který nahráli i někteří čeští interpreti, se mj. objevil ve filmových trhácích, jako jsou Planeta opic či Blade.

Předprodej vstupenek v prodejních sítích Ticketpro a Ticketportal.

Koncert je k sezení a částečně k stání.

Kontakt na pořadatele:
ŠIMMI AG, Pavel Mikez, tel. 602 410 611, e-mail: pavel@mikez.cz
www.simmiag.cz

Místo konání akce: Státní zámek Sychrov, oficiální stránky, Státní zámek Sychrov, Sychrov
Datum začátku akce: 1. Července 2017 20:00
Datum ukončení akce: 1. Července 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6262N 15.0879E

Případné změny si prověřte na webu akce Kris Kristofferson

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce