Kristína

Akce Litvínov

Kristína
Koncerty
Attic Litvinov, Litvínov
Další akce ve městě Litvínov

Kristína

Populární slovenská zpěvačka Kristína vystoupí se svojí kapelou plnou skvělých hudebníků. Zazní úplné novinky z jejího repertoáru, ale i známé prověřené a populární hity, kterými v minulosti dobyla první místa hudebních hitparád: HOREHRONIE, PRI OLTÁRI, V SIETI ŤA MÁM, STONKA, JABĹČKO a mnoho dalších. V loňském roce mladá slovenská zpěvačka absolvovala mimořádně úspěšné turné, které vyvrcholilo koncertem v pražské Lucerně s hostem Vašo Patejdlem. Vyprodaný koncert v nejprestižnějším sále českých hudebníků živě přenášelo rádio Frekvence 1.

Kristína letos vyhrála anketu OTTO a stala se nejpopulárnější osobností televizní obrazovky na Slovensku v kategorii Zpěvačky. V prestižní anketě Slavík 2012 se umístila na 4. místě v kategorii Slavíci bez hranic. V roce 2014 fanoušky potěšilo výběrové album Kristininých hitů pod názvem TIE NAJ. Je také nejhranější slovenskou interpretkou v České a Slovenské republice. V průběhu posledních let se zpěvačka, vlastním jménem Kristína Peláková, dostala mezi nejžádanější interprety slovenského a českého showbyznysu. V loňském roce zazářila také na filmovém plátně, po boku Ondřeje Vetchého a Simony Stašové ve snímku Život je život a také v pohádce Johančino tajemství.

Jedním z významných úspěchů její dosavadní kariéry bylo vítězství v nejprestižnější hudební soutěže EUROSONG Contest 2010 na Slovensku. Prvenství si vyzpívala písní „HOREHRONIE“, kterou složil autor hudby Martin Kavulič a legendární textař a básník Kamil Peteraj.

Místo konání akce: Attic Litvinov, Ukrajinská 283, Litvínov
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/attic-rock-club-19781
Datum začátku akce: 26. Ledna 2017 20:00
Datum ukončení akce: 26. Ledna 2017 23:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.6005N 13.6026E

Případné změny si prověřte na webu akce Kristína

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
Kulturní a konferenční centrum, Litoměřice
MUZIKÁLY NARUBY
Letní Kino, Chomutov